Soția lui Florin Dumitrescu a ajuns pe patul de spital. Ce s-a întâmplat cu Cristina Sima la scurt timp după ce fiica ei a fost externată

Data publicării:

Problemele se țin în lanț în familia lui Florin Dumitrescu. După ce fiica sa a fost externată din spital, acum soția chefului a ajuns pe patul de spital.

Cristina Sima, soția Chefului Florin Dumitrescu, este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, aceasta le-a dat o veste proastă fanilor. Mai exact, Cristina s-a fotografiat pe patul de spital cu o branulă în mână. Cu toate astea, soția bucătarului nu a dat mai multe detalii despre starea ei de sănătate.

”Hai că am continuat bine săptămâna...”, a scris Cristina Sima pe Instagram.

Fetița lui Florin Dumitrescu a ajuns de urgență la spital

 

În urmă cu câteva zile, fiica lui Florin Dumitrescu a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut în curte. Cristina a pus și o fotografie pe rețele de socialziare cu micuța Ava, de pe patul de spital. Din nefericire, în urma căzăturii, micuța s-a ales cu fractură la mână, iar medicii i-au pus-o în ghips.

„Nu am mai dat niciun semn pentru că... Ava a căzut în curte pe mână. Noroc că avem în spitale niște doctori foarte buni, care mai presus de meserie sunt oameni.”, a fost mesajul Cristinei Dumitrescu de pe Instagram, alături de o poză cu micuța Ava.

 

Și Chef Florin Dumitrescu s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate

 

Potrivit juratului, ar fi fost vorba despre forma unghiei pe care i-a dat-o un specialist într-un salon care l-a adus în cele din urmă în acest stadiu. Acest detaliu nu-i dă pace de trei ani, sfătuindu-i pe cei de specialitate să fie atenți la asta. 

„Câteva zile nu mai sar ca Jordan, dar totusi am si eu o rugaminte la scolile de pedichiura din Romania. Nu mai taiati unghiile rotunde si lasati colturile in pace, de 3 ani ma chinui cu unghia incarnata dupa ce am vrut sa merg si eu cu degetele la vedere si o data pe an trebuie sa ma operez. Suntem multi baieti cu problema asta!”, a scris Florin Dumitrescu pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel