Soția lui Flick, detalii cutremurătoare despre familia ei din Ucraina. Vedeta se teme pentru viața lor

Data publicării:

Denisa Filcea trece prin momente grele. Familia vedetei se află în Ucraina.

Denisa Flicea, soția lui Flick își face griji pentru familia sa, care se află în Ucraina. Soția lui Flick le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că rudele ei i-au trimis mai multe filmulețe, în care aceștia se uitatu pe geam cum țara în care trăiesc este bombardată. 

”În timp ce restul lumii caută senzaționalul și profită de situație să își mai dea cu părerea, o parte din familia mea, pe care eu mi-am ales-o, dacă se uită pe geam vede tancuri și se gândește dacă și cum să iasă din casă pentru a ajunge la un buncăr unde sunt alți membrii ai familiei lor. Nu e nimic senzațional în asta”, a scris Denisa Filcea, la videoclipul postat pe InstaStory.

Denisa Filcea a fost de curând, în Ucraina

Soția lui Flick a povestit că recent a fost în Ucraina și nu-i vine să creadă că pe străzile pe care se plimba liniștită, acum sunt tot felul de mașini de armată.

”Nu demult pe aici mă plimbam eu, împreună cu prietenele mele, acum trec tancuri, soldați, explodează bombe și din când în când mai cade o rachetă”, a scris soția lui Flick, la una dintre pozele făcute în orașul Kharkov, pe care a postat-o pe Instagram.

Anca Serea: Mă rugam să nu se întâmple

”Bună dimineața! Deși, nu este bună deloc. Ne-am trezit cu vreo oră și ceva în urmă și stăm cu ochii ațintiți pe CNN. Ce se întâmplă, pe lângă faptul că este șocant și ne face să ne simțim mici și neputincioși, e foarte trist. Mi se pare că n-am energie să mă gândesc la nimic și să fac nimic astăzi. Astăzi e o zi foarte tristă și mă rugam să nu se întâmple. Este înspăimântător că nimeni nu poate să intervină”, a spus Anca Serea pe Instagram.

”Speram să nu fim nevoiți să trăim aceste zile. Doar 180 de km despart Sighetul Marmației de prima bază militară bombardată. Nici nu știu ce să zic, e trist ce se întâmplă. O rachetă rusească a ajuns la 150 km de Sighet. Doamne, iartă-ne că ne-am plâns ca proștii de tot felul de nimicuri. Și dă-ne pace. Atât. Și ne descurcăm noi de aici!”, a mai zis ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel