Soția lui Daniel Onoriu, primele declarații după ce soțul ei a anunțat că divorțează. Ce a spus Isabela Onoriu

Data publicării:
Sursa foto: Daniel Onoriu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Daniel Onoriu, Facebook

Isabela Onoriu, soția fostului pilot de curse, a făcut primele declarații, după ce Daniel Onoriu a declarat că va divorța. 

Daniel Onoriu a uimit pe toată lumea în decursul nopții de 19 august, când a făcut o postare pe rețelele de socializare prin care anunța faptul că divorțează de soția sa. Principalele motive invocate de acesta ar fi fost faptul că Isabela nu îl susține în carieră și, până acum, nu i-a oferit un copil. Acum însă, pilotul de curse a făcut noi declarații cu privire la acest subiect controversat. Acesta își descrie soția ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume, iar dragostea dintre cei doi este extrem de puternică. Toată situația ar fi fost creată pentru reclamă, după cum a declarat chiar el.

”Nu e adevărat nimic. Totul a fost o farsă. Am vrut să văd dacă mă caută lumea când aude așa ceva. Au fost 25 de articole de presă cu mine, cu divorțul. Vouă vă spun, clar, nu divorțez. Am vrut să atrag atenția doar. Isabela a fost nemulțumită, nu prea i-a plăcut, dar până la urmă a fost de acord să vadă ce se întâmplă”, a spus Daniel Onoriu pentru fanatik.ro

Știrea inițială: 

„Divorțez de frumoasa Isabela, soția mea de aproape 6 ani. De ce? O să vă detaliez tot: Ne-am cunoscut pe Facebook, cum i-am văzut fotografia m-am îndrăgostit de ea. Am cerut-o de nevastă a doua zi, iar peste alte doua săptămâni mi-a devenit soție la starea civila. În toți acești ani ne-am plimbat în multe țări. Excursii minunate și câteva țări exotice: Zanzibar, Turcia 6 luni de vreo 8 ori, Egipt de 3 ori, Olanda, Austria, Dubai de doua ori, Abu Dabhi ETC.....Mașina mea e pe numele ei, banii sunt toți pe cardul ei. Sunt romantic, o să vă dau două exemple: M-am dus într-o seară la un nene care vindea flori și am luat un buchet frumos și i-am zis să vadă la ce terasă stăm și a venit la noi la masa unde i-a dăruit florile.În Egipt i-am luat un lanț destul de mare, de fapt 3, dar unul era mare și l-am rugat pe recepționer să mă urmărească și să o premieze cu titlul: noi, hotelul, oferim câte un cadou lunar celei mai frumoase femei din resort.

Cu toate astea, femeia asta nu apreciază nimic. M-a lăsat singur prin țară, călătoresc singur, azi mi-a dat KO când mi-a zis că nu vine cu mine la curse. Ea știe prea bine că aceste curse înseamnă totul pentru mine. Adio Isabela, te-am iubit din prima clipa, dar pentru ca tu nu mă iubești si eu m-am răcit de tine. Sunt un băiat care a copilărit în Damaroaia printre smardoi și am prins și eu ceva din viața de băiat de oraș, așa că simt asta prea bine. Suntem împreuna de 6 ani și nu vrea să facem copii. Asta e, nu mă mai doare nimic și abia aștept să ne vedem fiecare de viața lui separat.’’, a continuat el.”a scris Daniel Onoriu pe Facebook.

Isabela Onoriu, primele declarații după ce soțul ei a anunțat că divorțează

Isabela Onoriu s-a arătat deranjată de situația creată de către soțul ei, însă nu a vrut să intre mai mult în acest subiect. 

”Nu vreau să comentez nimic despre acest subiect. Serios! Ce a fost, a fost”, a declarat Isabela Onoriu pentru fanatik.ro

Daniel Onoriu: „ Da, vreau și un copil cu ea”

”Soția mea este o femeie minunată, ai cuvântul meu de onoare că ceva mai frumos decât femeia asta nu există pe lumea asta. Cel puțin pentru mine. Am surprins-o cu excursia din Egipt, ea nu știa nimic. Am cea mai frumoasă nevastă din lume și mă face fericit. Da, vreau și un copil cu ea.

Mai trebuie să mergem la un spital, să mai facem niște analize, după care ne punem pe treabă. Și o să începem curând ”producția”. Vreau o fetiță cu Isabela, sincer. Soția mea e atât de frumoasă, este superbă, și vreau să semene cu ea. Iar atunci copilașul meu, fetița mea, dacă seamănă cu ea va fi foarte frumoasă”, a mai spus, pentru FANATIK, Daniel Onoriu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel