Soția lui Dani Oțil și-a scos burtica de gravidă la plajă. Cum arată Gabriela Prisăcariu în costum de baie

Data publicării:

Gabriela Prisăcariu - Oțil, soția lui Dani Oțil, a încins internetul cu impostazele incendiare în care s-a afișat la plajă.

Însărcinată în 6 luni și jumătate, frumoasa soție a lui Gabi Oțil continuă să arate apetisant, în ciuda celor 10 kilograme acumulate în sarcină, dar și a burticii proeminente. Dovadă stau imaginile recent postate de vedetă, care și-a etalat formele vouptoase pe litoralul românesc, acolo unde și-a făcut un scurt concediu alături de Dani Oțil.

 

„Vara cu băiețelul meu”, a scris vedeta în dreptul unei imagini cu burtica. 

 

În timp ce Gabriela Prisăcariu se bronza de zor la soare, Dani Oțil își exersa abilitățile de tătic pe un cărucior, la umbră. 

 


Gabriela Prisăcariu este însărcinată în 29 de săptămâni și chiar dacă nu mai are pătrățele pe abdomen, vedeta este într-o formă de zile mari. Recent, soția lui Dani Oțil le-a dezvăluit fanilor că s-a îngrășat în ultimele luni, dar că se simte minunat așa.

„Recunosc ca este ciudat sa nu imi mai pot cuprinde talia cu mâinile…dar niciodata nu m-am simtit atat de bine cu corpul meu”, a scris Gabriela pe rețelele de socializare în dreptul unei fotografii în care își etalează burtica.

 

S-a îngrășat 10 kilograme

 

Celebrul model a dezvăluit că a câștigat 10 kilograme până acum. Ajungând astfel să cântărească 70 de kilograme.

 

„Înainte de sarcină aveam 60 de kilograme iar acum am 70”, a scris Gabriela pe Story în urmă cu 2 săptămâni. 

 

Cu ce probleme se confruntă în sarcină

 
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată. Doar câteva luni îi mai desparte pe aceștia de marea întâlnire cu micuța lor. Cu toate astea, soția lui Dani Oțil le-a povestit fanilor că recent a întâmpinat câteva probleme de sănătate.

Viitoarea mămică a mărturisit că a avut poftă de chipsuri picante, însă acestea nu i-au făcut deloc bine, mai ales că nu obișnuiește să mănânce picant. În urma acestui lucru, Gabriela Prisăcariu a fost nevoită să bea doar sucuri naturale până când lucrurile vor decurge normal.

”În loc să-mi iau gogoși să mănânc, astăzi sunt pe sucuri pentru că cineva ieri a poftit la chipuri picante și ce credeți, eu nu mănânc picant. Astfel că, fierea mea nu a fost pergătită pentru o cutie mare de chipsuri. Deci astăzi sunt pe sucuri. Mulțumesc bebelușule”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel