Soția lui Dani Oțil, în lacrimi: “Am primit acum o oră un telefon la care nu m-aș fi așteptat vreodată”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, instagram

Gabriela Prisăcariu a izbucnit în lacrimi pe instagram, după ce a aflat condițiile la care sunt supuși refugiații ucraineni.

Multe vedete s-au arătat a fi profund afectate despre evenimentele care se întâmplă acum în Ucraina. Tot pe această temă, soția lui Dani Oțil, care a devenit mămică de curând, și-a exprimat durerea despre această situație tragică. Vedeta și-a îndemnat toți urmăritorii să doneze haine, încălțăminte și mâncare, pentru că în acest conflict sunt prinși și foarte mulți copii.

“Am primit acum o oră un telefon la care nu m-aș fi așteptat vreodată. Vecina noastră, care este un înger și se ocupă de refugiații care sunt în Corbeanca mi-a zis: “Gabriela, ai niște biberoane pe acasă pe care nu le mai folosești? Pentru că sunt bebeluși și nu au biberoane”. M-am dus la farmacie și am cumpărat toate biberoanele pe care le-am găsit. Așadar, dacă aveți lucruri pentru bebeluși, hăinuțe. I-am zis să-mi facă o listă cu ce mai au nevoie și să le trimitem“, a spus Gabriela Prisăcariu pe insta story.

Gabriela Prisăcariu: „Vreau să fiu iar însărcinată”

Deși este foarte implicată în creșterea băiețelului său și nu mai are timp de nimic altceva, soția lui Dani Oțil a declarat că își dorește să rămână din nou însărcinată.

„Acum am înțeles eu de ce se zice că e mare frumusețe când ești însărcinată. Păi da, pentru că dormi cât vrei, te uiți la Netflix, faci tot ce vrei. Acum am cearcăne cât casa, sunt neodihnită, da, vreau să fiu iar însărcinată”, a declarat, acum ceva timp, Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu, despre problemele cu care se confruntă fiul ei și al lui Dani Oțil

Recent, blondina le-a povestit fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă micuțul. Fără nicio ezitare, vedeta le-a explicat mămicilor din marea ei comunitate că, mai bine de o săptămână, fiul ei vomită tot ce mânca și este foarte agitat. Din fericire, se pare că micuțul și-a mai revenit puțin.

"Nu prea ia în greutate și vomită tot ce mânăncă. Am început să îi dau formulă și acum este mai bine din ce văd. De două zile mănâncă din ce în ce mai mult, este mai liniștit, nu mai vomită, cred că îi era foame, nu știu. Momentan este foarte bine, mă bucur că am scăpat de problema asta.", a declarat Gabriela Prisăcariu pe instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel