Soția lui Dani Oțil a slăbit spectaculos. Cum arată Gabriela Prisăcariu la doar 2 săptămâni după ce a născut /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Prisăcariu s-a recuperat rapid după naștere și a uimit pe toată lumea cu silueta ei după ce a devenit mămică pentru prima oară. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cele mai frumoase clipe de când au devenit părinți pentru prima oară. Frumoasa Gabriela a adus pe lume un băiețel perfect sănătos în urmă cu doar două săptămâni. 


Gabriela Prisăcariu a ales să nască prin cezariană, dar nu le-a dezvăluit fanilor și motivul pentru care a luat această decizie. Vedeta spune că sunt detalii intime pe care nu vrea să le dezvăluie. 


„Am reușit să mă dezmeticesc puțin și profit de faptul că bebe este la ultimul control plecat, pentru că astăzi ne externăm. Mergem acăsică! De abia aștept. 


Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10 jumătate, prin cezariană. Nu stau acum să explic de ce am făcut cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos!”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe InstaStory.


Gabriela Prisăcariu a reușit să se recupereze rapid după naștere și a postat prima fotografie fără burtică. Vedeta are deja o siluetă de vis, care a stârnit multe reacții în mediul online. 


„Adio burticaaaa”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram. 

 


Dani Oțil, despre prima noapte în rolul de tătic: „Am dormit cam cât dormi când ești student”


„Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă 4 băieți”, a scris Dani Oțil pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel