Soția lui Christian Sabbagh, despre începerea anului școlar: "Când a simțit că trebuie să plec, a început să plângă"/ EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Iulia Sabbagh, soția prezentatorului TV, Christian Sabbagh, a povestit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a fost începerea anului școlar și prima zi de grădiniță pentru mezinul familiei.

Christian Sabbagh a cunoscut-o pe Iulia în urmă cu câțiva ani și a fost dragoste la prima vedere. În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi (19 ani), cei doi s-au plăcut foarte mult și au rămas împreună. Aceștia s-au căsătorit în anul 2017, evenimentul fiind unul discret și au împreună doi copii minunați, Anais și Christian.

Astăzi, copiii au început noul an școlar. Iulia Sabbagh a povestit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a fost prima zi de școală pentru cei doi copiii ai săi. Soția lui Christian Sabbagh a povestit că Anais s-a trezit de la primele ore ale dimineții și a fost extrem de încântată să revină la grădiniță. 

Spre deosebire de Anais, mezinul familiei i-a fost destul de greu să se acomodeze și le-a tras pe educatoarele sale de păr.

"Anais și-a făcut singură ghiozdănelul. Ea este în grupa mare și este obișnuită deja, mai ales că ea o divinizează pe educatoarea ei, domna Carmen. S-a trezit de la ora 6, nici nu a mai fost nevoie să mai pun alarma pentru că m-a trezit ea pe mine. De fapt, ne-a trezit pe toi din casă, ca nu cumva să întârzie la grădiniță. Cu bebe trezitul a fost mai greu, desi, când a vâzut-o pe surioara lui că se îmbracă, a fost și el încântat să facă același lucru, nu a făcut cum fac copiii de obicei dimineața, că nu vor să se trezească.

 

Au mers de mânuță până la grădiniță, pentru că avem grădinița aproape de casă și acolo, bebe când a simțit că eu o să plec și s-a văzut între copii, a început să plângă. Anais, de cum a intrat o striga pe doamna Carmen, domna ei educatoare de trei ani și revederea a fost foarte dragă, mai ceva ca atunci când lipsesc eu de acasa sau am ceva de făcut. A îmbrățișat-o, nu-i mai dădea drumul.  În schimb, Ștefania, doamna lui Christian Jr, este foarte simpatică și drăguță, dar bebe nu a fost atât de călduros precum Anais și a tras-o de păr. Cred că o să fie nevoie să îi facem domnișoarei Ștefania un implant de păr. Noi vorbim prin mesaje și mi-a scris că astăzi, bebe i-a tras vreo douăzeci de fiere de păr din cap, dar a făcut pace cu el. A zis că pentru prima zi este bine, să vedem în următoarele zile câte fire îi mai trage.

El voia să meargă să se dea pe tobogane și l-a luat doamna directoare în brațe și a tras-o și pe ea de păr. Ulterior, am sunat-o i mi-am cerut eu scuze să nu se supere și a zis să stau liniștită că este obișnuit. Domana educatoare mi-a trimis poze în care mi-a arătat că deja s-a acomodat și a început să se joace cu copiii. O să dureze câteva zile până se obișnuiește, mai ales că este prima zi când merge la grădiniță și nu este lngă mine. De când l-am nnăscut am stat non-stop cu el și este grea despărțirea asta.", a povestit Iulia Sabbagh pentru Spectacola.

Iulia Sabbagh, soția celebrului prezentator Tv, Christian Sabbagh a precizat că se simte ciudat că nu mai aude zgomotele făcute de cei mici în casă, dar în același timp simțea nevoia de liniște și posibilitatea de a se odihni.

"Când am intrat în casă nu știam cum să mă bucur de libertate, cum să mă bucur de liniște că eram obișuită cu gălăgie în casă. Este un sentiment ciudat și pentru mine, dar mă bucur, deoarece aveam nevoie de liniștea asta, mai ales că au avut vacanța de vară și am fost acasă cu amândoi. Simțeam nevoia de liniște și abia așteptam să înceapă grădinița. O să fie mai greu până se obișnuiește. Și ie o să-mi fie greu până mă obișnuiesc cu liniștea asta, dar cred că este important să îți dai copilul la grădiniță pentru că se schimbă enorm de mult comportamentul. De exemplu, Anais nu vorbea foarte mult, iar după primele luni de grădiniță nu mai tăcea din gură. Sper să se întâmple același lucru și cu bebe că nici el nu prea vorbește.", a mai spus soția lui Christian Sabbagh.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel