Soția lui Bruce Willis, dărâmată psihic după diagnosticul actorului: „Timpul e prețios”. Cum arată viața cu AFAZIE

Bruce Willis și Emma Heming Willis, foto Instagram/ Emma Heming Willis
Descriere foto: Bruce Willis și Emma Heming Willis, foto Instagram/ Emma Heming Willis

Soția lui Bruce Willis, Emma Heming Willis, dezvăluie "prețul" pe care l-a plătit după diagnosticul de afazie al starului american.

Emma Heming Willis, în vârstă de 43 de ani, are două fiice alături de Bruce Willis, pe Mabel, în vârstă de 10 ani, și pe Evelyn, în vârstă opt ani. Fostul fotomodel traversează o perioadă extrem de grea, după ce soțul ei a fost diagnosticat cu o boală gravă. 

Familia actorului american Bruce Willis a anunţat, pe 30 martie, că starul hollywoodian, în vârstă de 67 de ani, a decis să renunţe la profesia de actor după ce a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni la nivelul creierului, care afectează capacitatea unei persoane de a comunica.

"Pentru minunaţii fani ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem să anunţăm că mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează capacităţile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera de actor, care a însemnat atât de mult pentru el", a anunţat familia starului american într-un comunica, în urmă cu două luni. 

"Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră şi apreciem iubirea, compasiunea şi sprijinul vostru neîntrerupte. Vom trece prin aceste lucruri împreună, ca o familie unită, şi am vrut să anunţăm fanilor aceste lucruri, deoarece ştim cât de mult înseamnă el pentru voi şi cât de mult însemnaţi voi pentru el", precizează acelaşi comunicat.

 

Documentul a fost semnat de actuala soţie a actorului Bruce Willis, Emma Heming Willis, precum şi de fosta lui soţie, Demi Moore, şi de fiicele starului american - Rumer, Scout, Tallulah, Mabel şi Evelyn.


Emma Heming Willis: „Timpul e prețios”

La o lună de la anunțul diagnosticului, soția actorului vorbește cu emoție despre lecțiile pe care le-a învățat în această perioadă și despre cât de greu îi este să accepte diagnosticul soțului ei. 

"Mă lupt să îmi fac timp pentru a avea grijă de mine în fiecare zi. Pun nevoile familiei mele mai presus de ale mele, ceea ce am descoperit că nu mă face un fel de erou. Acea  grijă pentru toți ceilalți din casa mea a avut un impact asupra sănătății mele mentale și a sănătății mele generale, și nu a servit nimănui din familia mea.

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 mai 2022, 15:38 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience