Soția lui Benone Sinulescu, mesaj emoționant la două luni de la moartea artistului: „A plecat atât de repede încât nu m-am așteptat”

Data actualizării: | Data publicării:
Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook

Benone Sinulescu s-a stins din viață în urmă cu două luni. Soția regretatului artist este sfâșiată de durere. 

Benone Sinulescu a murit în urmă cu două luni, iar vestea că regretatul artist s-a stins din viață a șocat o țară întreagă. Moartea lui Benone Sinulescu a lăsat multă durere în sufletele oamenilor, dar mai les în inimile celor apropiați. Soția lui Benone Sinulescu nu își poate reveni din șocul trăit nici acum și spune că plânge de dimineață până seara. 


Benone Sinulescu s-a stins din viață pe 18 noiembrie 2021, la vârsta de 84 de ani din cauza unei pneumonii.


”Îmi este greu. Atât pot să spun. A fost așa, ca un trăsnet. A plecat atât de repede încât nu m-am așteptat. Era bine, totul mergea spre bine.. Asta a fost. Probabil că Dumnezeu a avut alte planuri cu el. El a fost tot timpul o fire veselă, o fire pozitivă, dar în momentul în care și-a dat seama că nu se mai poate, s-a închis în el”, a declarat Elena Sinulescu pentru Antena Stars. 


Elena Sinulescu spune că susține că regretatul artist și-a ținut departe problemele de sănătate și nu a vrut să le expună în fața publicului. Benone Sinulescu apărea mereu în fața fanilor cu o atitudine pozitivă și era mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent de problemele pe care le avea în viața de zi cu zi. 


”El și-a expus public actul artistic, dar stările lui de sănătate și altele nu a ieșit cu ele în presă, să le facă publice. Toți suntem oameni și toți avem și bucurii și necazuri”, a mai spus soția regretatului artist. 


Totodată, Elena Sinulescu a declarat că nu a schimbat nimic în casă de la moartea artistului și că totul a rămas la fel. De asemenea, femeia a subliniat că și acum îl simte lângă ea și că îi este foarte greu să vorbească despre el la trecut.


„Sunt încă foarte, foarte multe amintiri. Poate, cine știe, mai încolo. Dar mi-e greu să vă spun ceva, fiindcă îl simt lângă mine chiar și acum!”, a dezvăluit Elena Sinulescu, pentru impact.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel