Soția lui Benone Sinulescu, acuzații fără precedent împotriva fostului impresar al artistului: „A luat toate veniturile”

Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook

Scandalul dintre soția lui Benone Sinulescu și fostul impresar al regretatului artist continuă. Ce acuzații îi aduce femeia?

Moartea lui Benone Sinulescu a lăsat multă durere în urmă, dar a reaprins și un scandal care a fost ținut departe de lumina reflectoarelor. Soția lui Benone Sinulescu, sătulă de acuzațiile care i-au fost aduse de fostul impresar al artistului a făcut câteva dezvăluiri din trecut și îl acuză pe Ionuț Pavel de lucruri grave. 


Elene Sinulescu spune că soțul ei nu a dorit ca aceste lucruri să apară în presă, dar se vede nevoită să le dezvăluie pentru a arăta lumii de unde a pornit de fapt războiul dintre ea și impresarul Ionuț Pavel. 


Soția regretatului artist susține că acesta ar fi creat cu câțiva ani în urmă conturi de socializare cu numele regretatului artist Benone Sinulescu și ar fi încasat veniturile, fără să îi restituie interpretului partea pe care ar fi meritat-o. 


Elene Sinulescu i-a cerut atunci să închidă conturile, iar de acolo nu a fost decât un pas ca între ei să se pornească un scandal imens.

 
„A făcut cont de YouTube, cont de Facebook și a luat toate veniturile pe care le obținea. Eu i-am închis conturile, i-am cerut parola și de aici a început scandalul”, a spus Elena Sinulescu într-o emisiune TV.


Soția lui Benone Sinulescu nu ar fi vrut să dezvăluie aceste lucruri din trecut, dar spune că nu mai poate suporta toate acuzațiile care îi sunt aduse în ultima perioadă. 


„Soțul meu nu a dorit să facă publică treaba asta, dar mai mult pentru că m-a acuzat în presă eu acum am spus chestia asta, nu voiam să o spun niciodată, dar pentru că acum din nou a apărut, și din nou vrea să aducă în fața trecutul, nici eu nu mai pot să duc la nesfârșit și să să fiu mereu catalogată”, a mai spus Elena Sinulescu.


Benone  Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, s-a stins din viață pe 18 noiembrie, în urma unor complicații pulmonare.


Potrivit ultimelor informații, regretatul interpret de muzică populară va fi înmormântat duminică, la Arad, deși, inițial, soția artistului a precizat că înhumarea va avea loc la Cimitirul Eternitatea din Capitală. Sicriul cu trupul neînsuflețit al interpretului va fi depus la o casă mortuară pentru priveghi, după care familia și cei care l-au iubit îl vor conduce pe ultimul drum la Cimitirul Eternitatea din Capitală.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 20 noi 2021, 08:27 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience