Sorin Nicolescu, primele declarații după divorțul de Anda Adam: „S-a rupt încrederea și am realizat că nu se mai pot îndrepta lucrurile”

Data publicării:
Anda Adam și Sorin Nicolescu, captura foto Youtube/ sursa Anda Adam
Descriere foto: Anda Adam și Sorin Nicolescu, captura foto Youtube/ sursa Anda Adam

Sorin Nicolescu a preferat să păstreze liniștea după divorțul de Anda Adam și să nu dea curs speculațiilor. Ce spune acum după ce vedeta a fost cerută în căsătorie?

Anda Adam și Sorin Nicolescu au decis să pună capăt căsniciei după șase ani de relație, chiar dacă au împreună o fetiță minunată. La scurtă vreme după ce au anunțat divorțul, Anda Adam s-a afișat în brațele unui bărbat misterios, un afacerist din Timișoara. 


Sorin Nicolescu nu a dat prea multe detalii despre divorț și a preferat să nu dea curs speculațiilor apărute în presă. Bărbatul a spus că vedeta este liberă să facă ce vrea și nu va vrea să „își spele rufele în public”. 


Sorin Nicolescu rupe tăcerea și spune ce a adus divorțul de Anda Adam. Potrivit acestuia, încrederea a fost ruptă și nu s-a mai putut repara nimic. Chiar dacă relația lor nu a mai mers, au amânat divorțul deoarece aveau planuri profesionale sau erau ocupați cu micuța Evelin. 


„Despărțirea s-a produs acum un an, cred. Nici nu mai știu în ce lună exact. Iar, în privința speculațiilor, acestea s-au produs pentru că nu au mai apărut poze cu noi. (...) S-a produs atunci când s-a rupt încrederea și când am realizat că nu se mai pot îndrepta lucrurile”, a spus Sorin Nicolescu pentru CANCAN.RO


Micuța Evelin a rămas în grija vedetei, chiar dacă Sorin Nicolescu a fost foarte implicat în creșterea ei chiar de la naștere. Bărbatul spune că cel mai dureros moment după divorț a fost despărțirea de fiica lui, la care, spune el, visa încă de când era un copil. 


„Gândul că mă voi îndepărta de Evelin! Ea este visul meu de când eram un copil. Mereu mi-am dorit să am o fetiță și am primit acest dar de la Dumnezeu și de la Anda chiar de ziua mea, de Sf. Andrei, pe 30 noiembrie. Am fost alături de ea din prima secundă de când s-a născut. Am asistat la naștere, am învățat din maternitate să-i fac băiță și tot ce ține de un bebeluș. Și au urmat nopți și ani la rând, aproape 6 ani, zi de zi, cu ea”, a mai spus fostul soț al Andei Adam. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel