Sorin de la Survivor va deveni tătic pentru prima dată. Bărbatul a dezvăluit sexul bebelușului

Data publicării:
Sorin Pușcașu, sursa instagram
Descriere foto: Sorin Pușcașu, sursa instagram

Sorin de la Survivor este în culmea fericirii. Bărbatul a făcut marele anunț.

Sorin Pușcașu radiază de fericire. Bărbatul traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lui și asta pentru că va deveni în curând tătic pentru prima dată.  Marele anunț a fost făcut chiar de acesta pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activ și unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața lui.

„Dumnezeu mi-a ascultat dorințele… In ultima poza din acest colaj eram in Seychelles, vacanța cea mai specială din viața noastră, pentru ca fix in acel moment din poza, am aflat ca vom deveni PĂRINȚI, MAMĂ ȘI TATĂ! Încă o data mi-a fost dovedit ca Dumnezeu Este lângă noi și că Legea Atracției funcționează întotdeauna! Ceea ce am discutat zi și noapte cu @starlin.belen_rd in emisiunea @survivorromania.oficial s-a îndeplinit. Lau, vreau sa îți mulțumesc și sa îți promit ca voi da tot ce am mai bun!

Ești cea mai frumoasa, deșteaptă si minunată femeie! Sa nu îți fie teamă pentru ce urmeaza, vei fi cea mai bună mămică! VĂ iubesc pentru toată viața! Am aflat și ce sex are bebele nostru, urmează să postăm in această seară pe canalul meu de YouTube și petrecerea de Gender Reveal și sa împărtășim cu voi ce vom avea! O fetiță, sau un băiețel?!„, a fost declarația lui Sorin Pușcașu.

 

Într0un videoclip postat pe contul său de Youtube, Sorin Pușcașu a dezvăluit că va deveni tată de băiat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sorin Puscasu (Alfie) (@alfiesorintheone)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel