Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, urari pentru Gina Pistol și Smiley, după ce au devenit părinți: "Avem o nepoțică"

Data publicării:

Gina Pistol a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar colegii săi de la Chefi la cuțite i-au transmis cele mai frumoase urări.

Familia Chefi la cuțite s-a mărit, după ce astăzi Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă. Anunțul a fost făcut de Smiley pe rețelele de socializare.

”Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.

Gasiți mai jos imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris Smiley pe rețelele de socializare.

Vestea că prezentatoarea TV și Smiley au devenit părinți pentru prima dată, iar această veste i-a bucurat și pe colegii  ei de la Chefii la Cuțite.

”Gata, de azi avem o nepoțică. Felicitări Gina Pistol”, a fost mesajul publicat de chef Sorin Bontea pe Instagram.

Și Florin Dumitrescu i-a felicitat cum se cuvine pe proaspeții părinți în mod public. Acesta a repostat pe contul lui de Instagram episodul de vlog al lui Smiley, alături de un mesaj scurt, dar emoționant, caracteristic colegului Ginei Pistol.

„Felicitări @ginapistol și @smiley_omul. Go Girl!”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel