Sore, MOTIVUL pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl fetiței sale: „Probabil de aceea nici nu sufăr că n-am fost mireasă”

Data publicării:
Sore, foto Instagram
Descriere foto: Sore, foto Instagram

Sore trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de 9 ani. Deși sunt un cuplu solid și chiar au devenit părinți în acești ani, cântăreața și iubitul ei nu s-au grăbit să ajungă în fața altarului

Sore și Mircea sunt împreună de 9 ani, au o fetiță minunată și niciun gând să se căsătorească. Cei doi își trăiesc iubirea discret, departe de ochii publicului și tocmai discreția e motivul pentru care amână acest moment. Artista spune că nu s-a visat niciodată mireasă și că nu-i place gândul de a organiza o petrecere mare, cu mulți invitați. 


„Am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate. Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem. Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă”, a declarat Sore într-un interviu pentru Viva. 


Sore participă la „Dancing on ice”

Antena 1 pregătește pentru această primăvară show-ul fenomen Dancing on Ice: Vis în doi, un show grandios în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști. Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice: Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii. Ringul de dans al emisiunii va găzdui perechi hotărâte să arate că sunt în stare să muncească până la epuizare pentru a oferi dansuri memorabile pentru vise ce merită a fi împlinite.

Dancing on Ice. Cine sunt vedetele care vor dansa pe gheață, la Antena 1


Pentru Sore, acest proiect este un vis împlinit: ”Abia așteptam să pot vorbi despre faptul că primăvara aceasta o voi petrece dansând pe gheață. Dancing on ice: Vis în doi chiar îmi împlinește un vis, pentru că în copilărie mă vedeam prințesa gheții. Eu sunt o fire foarte competitivă și mă dăruiesc cu tot sufletul atunci când pornesc un proiect. Misiunea mea va fi să îndeplinesc un vis, iar pentru asta promit să învăț să fac prize spectaculoase, piruiete și să valsez elegant. Totul pe patine”. Ruby, celebra cântăreață, este de părere că Dancing on Ice: Vis în doi este cea mai mare provocare a vieții sale: ”Am mai trecut prin provocări foarte mari, însă asta este una care ne pune tot fizicul la încercare în moduri nebănuite. Mușchii mei sunt în șoc, habar nu au ce se întâmplă! Mă simt ca într-un film de acțiune în care nu credeam niciodată că o să joc, iar acțiunea asta se petrece pe gheață și va avea ca scop îndeplinirea unui vis foarte frumos. Trebuie să mă transform într-o patinatoare excelentă peste noapte, nu este deloc ușor, dar îmi pun toate speranțele că voi reuși”, a spus Sore, potrivit Antena 1. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel