Sore își sărbătorește fetița în stil mare. Ce petrecere a pregătit pentru micuța Erin

Data publicării:
Sore, fiica ei și Gasca Zurli.
Descriere foto: Sore, fiica ei și Gasca Zurli.

Sore este prezentă alături de fiica ei, Erin, în Casa Zurli, weekendul acesta. Micuța își sărbătorește ziua de naștere pe 25 martie, așa că vizita și revederea personajelor ei favorite sunt o bucurie și o surpriză pentru aceasta.

"Este o întâlnire mult așteptată de Erin, este fan Zurli de câțiva ani și își dorea din suflet să fie alături de ei, atât de aproape. Va rămâne cu siguranță o amintire de preț" declarã Sore.

 Aniversarea lui Erin de anul trecut a fost în plină situație de urgență, așa că a fost o petrecere fără copii sau invitați și cu tort făcut acasă. Anul acesta, Sore încearcă să își surprindă fetița cât mai plăcut, cu tot ce ii place mai mult, cu o petrecere în familie acasă și o vizită în Casa Zurli.

 Artista o implicã pe fiica ei în activitãțile zilnice, ele gătesc împreună, cântă, dansează și chiar o lasă pe Erin să o fardeze după inspirația ei, cea mică fiind la fel de expresivă și talentată ca mama ei.

 Tot în emisiunea de duminica aceasta, Gașca Zurli spune mai multe copiilor despre meseria de pompier, iar atât adulții cât și copiii învață să asculte, dar și să își spună problemele fără să țipe.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel