Sorana de la A.S.I.A. - moment emoționant pe scena Sălii Palatului, la concertul de reunire a trupei

Data actualizării: | Data publicării:
Trupa A.S.I.A.
Descriere foto: Trupa A.S.I.A.

După multe replici acide aruncate în mediul online, aseară a sosit și mult așteptatul concert de reunire al trupei A.S.I.A.

A fost de nevoie de 15 ani de absență, pentru ca Anca Neacșu (44 ani), Sorana Darclee Mohamad (40 ani), Iana Novac (39 ani) și Anemona Niculescu (43 ani), să urce pe scena Sălii Palatului pentru a reînvia succesul care le-a consacrat.

Vrând parcă să arate că timpul nu a trecut deloc peste ele, cele 4 au susținut un concert de 2 ore,  în care au răscolit în lada cu amintiri și le-au oferit fanilor piesele care au fost atât de cântate de-a lungul anilor. “ Dă-mi nopțile înapoi”, „Sună periculos”, „Inima mea”, „Garsoniera ta”, „O iubire de-o vară”, „O cireașă amară” sunt doar câteva dintre piesele, cântate de fetele de la ASIA, aseară, piese  care au stat luni de zile în topuri și care mai sunt fredonate și în zilele noastre.

Adi Ordean - marele absent de la concertul trupei A.S.I.A.

Din păcate, marele absent al serii a fost Adi Ordean, compozitorul acestor hituri fără vârstă, care nu a putut fi aproape de una dintre trupele lui de suflet, fiind reținut de niște probleme de sănătate. Acest fapt, însă, nu le-a împiedicat pe fete să îi dedice o piesă și să fie cu sufletul alături de el.

 „După 15 ani am revenit mai tinere și mai entuziaste! Pe 8  Martie ’99 se înființa trupa A.S.I.A.. Noi am făcut acest concert de revenire pe 6 Martie pentru că pe 8 nu am găsit Sala Palatului liberă, iar pe 10 Martie este ziua lui Adi Ordean, compozitorul atâtor piese minunate, căruia îi dedicăm acum frumoasă melodie «Pentru tine»! Nu este alături de noi în această seară, din cauze medicale!”, au declarat cele 4 pentru Click

„A început frumos, din start toată lumea era în picioare și asta e o bucurie imensă! Vă mulțumim pentru toată dragostea care nu s-a pierdut în toți acești ani. Muzica asta este fantastică și într-adevăr, aș acum noi suntem îndrăgostite de piesele domului Adrian Ordean, așa este o țară întreagă și vă mulțumim pentru asta!”, a continuat Iana Novac, conform aceleiași surse.

Sorana, dedicație emoționantă pentru bărbatul din viața ei 

Arătând că, deși nu au mai cântat demult împreună, dragostea pentru muzică nu a dispărut și au avut și carierele lor individuale, membrele trupei au încântat publicul și cu  piese din repertoriul lor personal. Un moment deosebit de emoționant a fost acela în care Sorana a interpretat o piesă, compoziție proprie, scrisă special pentru iubitul ei.

„Este o piesă scrisă de mine și habar nu aveam în momentul în care am compus-o cât de reală avea să fie ori cum avea să îmi readucă jumătatea în brațele mele…de parcă l-am cântat până m-a auzit. Pentru mine este o rugă care mi-a fost ascultată de Tatăl Creator iar acum, după 20 de ani, inima mea e întreagă. Este motivul pentru care se numește  «Inimă» și este despre bărbatul vieții mele”, a declarat cântăreața conform sursei citate.

De ce nu a venit Irina Nicolae? 

Deși Irina Nicolae anunțase, cu ceva timp în urmă, că va fi în primul rând, să își susțină fostele colege, aceasta nu și-a făcut apariția.

Vestea reunirii trupei A.S.I.A. nu a fost una lipsită de cântec, perioada de dinaintea concertului fiind una plină de declarații incendiare între  Irina și celelate membre ale trupei.

„Adi Ordean nu m-a căutat. Nimeni niciodată nu m-a contactat pentru acest concert. Eu nu uit oamenii care m-au ajutat în carieră. Chiar am vrut să îi trimit un mesaj în care să-i spun că sunt extrem de dezamăgită. După ce am plecat din ASIA, când veneam în țară îl vizitam, nu era zi de naștere sau Crăciun să nu îi trimit un mesaj. Mi se pare strigător la cer ce se întâmplă acum. Și nu are legătură că am copil, asta nu însemnă că nu pot să-mi respect un contract. Nu poți să-mi găsești scuze că am copil, că locuiesc în Ungaria și că n-am timp de repetiții. Sunt la 50 de minute de România. Dar, puteam fi oriunde în lumea asta, la urma-urmei, este vorba despre munca mea de o viață”, declara Irina Nicolae, la vremea respectivă, conform Playtech.

"Irina a fost invitată personal de mine la concertul Ianei. Simplu. Am citi multe articole în care scria că Irina a refuzat, că nu a vrut. Noi am vorbit pe râs, am vorbit pe pozitiv, nu mi-a zis niciodată că nu vine. Pur și simplu, I-ul reprezintă Iana în momentul acesta, ea are concertul ei mare la Sala Palatului și o lasă pe ea, pentru că așa e normal.

Așa mi-a spus mie. Noi le-am sunat pe toate fetele, ca să ne înțeleagă lumea. Acum nu ne reunim fără Alexandra din America, fără Irina, acum, pur și simplu noi mergem mai departe, nu facem o reuniune.", avea să declare, în replică, Anca Neacșu pentru WOWbiz.

 

 

 

 

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel