Sorana Darclee, pe urmele strămoșilor ei. Ce spune artista despre Ștefan Bănică

Data actualizării: | Data publicării:

Fosta componentă a trupei A.S.I.A se reinventează. Artista merge pe urmele strămoșilor săi.

Deși toată lumea o cunoaște din postura de cântăreață, Sorana este și un pictor desăvârșit. Artista creează adevărate opere de artă și spune că talentul este moștenit din familie.  Puțină lume știe însă că artista este nepoata lui Ștefan Bănică, marele actor, tatăl unui alt artist celebru, Ștefan Bănică Jr. 


„Istoria familiei mele este una bogată, presarată cu lecții importante de viață. Toți cei din spatele meu îmi sunt exemple, iar viețile lor stau la baza rădăcinii mele de OM.
Majoritatea au fost artiști și s-au exprimat în arta de la teatru, muzică pana la pictură și arhitectură. Nu au avut vieți usoare, însa dramele trăite nu au îndoit niciodată coloana acestor oameni. Sunt mândră de cine sunt și de unde vin”, a scris artista pe Instagram. 

Pe peretele cu fotografii se poate observa și portretul lui Ștefan Bănică, la loc de cinste, lângă celelalte rude ale Soranei. 


Sexy pictoriță


Artista face show și când vine vorba de pictură. Își promoveză lucrările prin fotografii senzuale din timpul actului de creație. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel