Sorana Darclee, despre dramele care i-au umbrit viața în ultimii ani: Am devenit foarte dubioasă pentru unii

Data publicării:
Sorana Darclee, foto Instagram
Descriere foto: Sorana Darclee, foto Instagram

Sorana Darclee s-a retras din lumina reflectoarelor de câțiva ani. Divorțul prin care a trecut în 2014, dar și pierderea subită a părintelui ei, au aruncat-o pe vedetă într-un lung șir de depresii, din care a reușit să iasă cu greu. 

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Sorana Darclee a povestit cum a afectat-o divorțul de fostul soț. În 2014, vedeta a fost înșelată, după cinci ani de relație. Șocul a fost cu atât mai mare, ispita soțului ei fiind o escortă. 

„Nu este ceva prin care treci lejer. (…) Măritată fix 2 ani am fost. În ziua în care ne-am căsătorit, doi ani mai târziu, semnam actele de divorț. M-a amuzat și atunci. Așa e viața. Nu divorțul a fost motivul depresiei mele, dar a contat, a fost un pumn în ochi, să zic așa”, a povestit Sorana la ProTV.

Pentru artistă a urmat un drum al vindecării. S-a transformat total în cei 7 ani care au urmat divorțului. Dar nu brusc, ci cu multă muncă. Vedeta spune că a fost la 4 terapeuți pentru a se trata de depresie. 

„În momentul în care te căsătorești și începi să creezi această familie, divorțul vine ca o formă de smucitură care te aruncă dintr-un cămin într-o junglă. Nu prea știi ce se întâmplă cu tine”, a mai povestit artista.


O altă dramă prin care a trecut vedeta este pierderea tatălui ei, în 2011, cu 3 ani înainte de divorțul dureros. Tragedie care a produs o durere cumplită în sufletul artistei.


 „Știam că are diabet, dar el a ascuns foarte multe informații legate de sănătatea lui ca să nu mă necăjească”, a dezvăluit vedeta.


Viața i-a surâs din nou

În 2018, vedeta l-a cunoscut pe Cosmin Dragoteanu, bărbatul care i-a readus zânbetul pe buze și pe care destinul i-l pregătea. Sorana spune că întâlnirea cu iubitul ei i-a fost chiar prezisă de către un preot. La masa de Crăciun în familie, mama vedetei s-a plâns preotului că nu are un nepot din partea fiicei sale, iar preotul a liniștit-o, spunându-i că urmează să dea „cap în cap” cu cineva curând. După câteva săptămâni, vedeta și-a cunoscut iubitul.

„Eram într-un restaurant care după o anumită oră se transformă în club, era întuneric și mergeam pe un culoar destul de strâmt, aveam niște tocuri foarte înalte și am dat cap în cap cu el. Am început să vorbim și am avut senzația că-l cunosc dintotdeauna”, a povestit Sorana.

S-a retras din lumina reflectoarelor

„M-am retras din showbiz. Am devenit așa, foarte dubioasă pentru unii. Îmi place să pictez și fac asta încontinuu și nu îmi place să mai fac nimic altceva în afara de pictură”, a mai povestit artista. „Eu nu mă consider talentată. Consider că tot ce se vede este foarte multă muncă, ambiție și exercițiu”, a completat.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel