Sorana Darclee, pregătită să facă pasul cel mare. Artista a făcut primele declarații despre sarcină

Data publicării:
Sorana Darclee, sursa instagram
Descriere foto: Sorana Darclee, sursa instagram

Sorana Darclee este pregătită să facă pasul cel mare. Artista a făcut primele declarații despre sarcină, dar și despre sexul bebelușului.

Fosta componentă a trupei A.S.I.A este pregătită să devină mămică. Artista a dezvăluit că ea și iubitul ei sunt pregătiți să devină părinți cât mai curând.

”Îmi doresc să devin mămică dacă aș avea și o clona care să se ocupe de asta. Îmi doresc, dar nu am cum în momentul ăsta. Am discutat (nr. despre copil) nu că vrem noi, dar suntem obligați să îi ascultăm pe ai noștri, familia, că toți vor o jucărie pe care să o iubească și să aibă grijă de ea. Dar noi suntem destul de rezervați în această privință, căci mai avem multe lucruri de făcut încontinuu și nu vreau să fiu părintele care își crește copilul cu o bonă, nu vreau să pierd momente speciale din viața copilului meu. Și din fericire nu sunt doar eu dubioasă cu copilul, ci este și Cosmin și atunci între noi nu există niciodată o discuție în contradictoriu. Există discuțiile în contradictoriu cu familia. Dar i-am zis mamei că până în 40 de ani nu am promis că-l fac. Dacă nu l-am făcut până în 40 ia-ți adio că nu-l mai fac. Dar mama vrea să-și prindă nepotul”, a spus Sorana la Antena Stars.

Sorana Darclee a mărturisit că își dorește foarte mult să aibă o fetiță, deoarece i se pare că a avea grijă de o fetiță este mult mai ușor.

”Cred că pregătit nu ești niciodată, mă gândesc că îți apar tot felul de frici și întrebări, intri într-o lume total necunoscută că auzi doar de la alții, dar experinta lor nu e și experieța ta, dar înveți. Aș avea o preferință, și anume să fie fată, că mi se pare mai simplu ca părinte să ai grijă de o fată, cred că e un pic mai ușor ca părinte, să o îmbracă, să îi faci codițe, să comunici cu ea, e mai delicată, nu ai mereu panica aceea că devine vreun super erou și vrea să sară în cap de pe ceva. Dar când crește devine mai greu că intervin alte lucruri pe care tu ca părinte nu le mai poți controla. Asta cu dezamăgirile, iubirile care se răsfrâng toate asupra părinților. I-am zis lui Cosmin că dacă va fi iubit îl duc la balet că nu știu ce o să fac cu el”, a mai adăugat Sorana Darclee , în cadrul emisiunii ”Star Matinal”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel