Sorana Cîrstea, taxată de fani. Cum a sărbătorit sportiva a 10-a zi de „detenție” din Australia

Data actualizării: | Data publicării:

Sorana Cîrstea a fost taxată de fani, după ce și-a exprimat nemulțumirea față de regulile impuse de autoritățile autraliene, printr-o fotografie ironică, în care numește izolarea „detenție”.

Sorana Cîrsea s-a îmbrăcat elegat și a sărbătorit a 10-a zi de carantină cu o pizza uriașă. Momentul a fost imortalizat și postat de rețelele de socializare, alături de un mesaj în care descrie frustarea pe care i-o provoacă izolarea impusă de organizatorii de la Australian Open.

 "Am decis să sărbătoresc a zecea zi de detenţie şi al zecelea test negativ cu o pizza. A fost un eveniment important şi m-am îmbrăcat elegant pentru această ocazie", a scris tenismena pe rețelele sociale.

 

 

 

Australienii au taxat-o imediat

Postarea sportivei a declanșat o avalanșă de critici din partea australienilor, care au găsit jignitor gestul numărului 72 WTA.

 "Faptul că ai pronunțat cuvântul ‘detenție’ este o lipsă crasă de respect pentru munca pe care Australia a depus-o în lupta cu Covid-19. Ar trebui să fii recunoscătoare că ai șansa să joci în țara noastră și să să câștigi atâția bani, în timp ce mulți australieni se află în dificultate", a scris un utilizator de Twitter.

"Australia – 25 de milioane de locuitori, 29.000 de cazuri de coronavirus și 909 decese; România – 19 milioane de locuitori, 700.000 de infectați și 17.776 decese. Ok, continuă să perseverezi în prostie!", a scris un internăut. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel