Sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, mesaj sfâșietor, la 7 luni de la tragicul accident: „Doamne, ridic-o de pe patul de suferință”

Data publicării:
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară/ foto Facebook
Descriere foto: Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară/ foto Facebook

Au trecut 7 luni de la accidentul tragic al mezzosopranei Maria Macsim Nicoară.


În luna mai a acestui an, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară avea să treacă prin cea mai grea cumpănă din viața ei. Artista a suferit un accident groaznic: a căzut pe scări. Printr-o minune, Maria Macsim a supraviețuit, însă a intrat în comă și avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale. 

Soțul artistei este bănuit că ar fi împins-o pe scări, însă ancheta este în desfășurare.

Au trecut 7 luni de la momentul crucial, timp în care artista a depins în totalitate de medici de de familie. Elena Heres, sora ei, este cea care o îngrijește la ora actuală. Femeia a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care îi roagă pe oameni să îi trimită un gând bun mezzosopranei. 

 

Mesajul postat de sora mezzosopranei


'Dragi prieteni. Au trecut 7 luni de când sora mea, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a trecut prin tragicul „accident' care ne-a schimbat viața tuturor, dar cel mai cumplit a deturnat cursul vieții ei. Frumoasă, talentată, iubită, ajunsă la vârful unei cariere artistice pentru care a muncit enorm, a ieșit din scenă brusc, fără a ne mai spune cuvinte frumoase, bucurându-ne, ca de obicei.

După operația care i-a salvat viața din 10 mai, a început o perioadă lungă de recuperare: 2 luni în spitale la Iași, 2 luni la mine acasă și ultimele 3 luni iar în Spitalul de Neurochirurgie Iași, unde a mai suferit încă 3 intervenții chirurgicale necesare.

Astăzi, vă scriu tuturor celor care o prețuiți, o apreciați, o admirați și o iubiți pe MARINELA, rugându-vă să vă aduceți aminte cu drag de ea, să-i trimiteți un gând bun, de încurajare și să faceți o rugăciune pentru ea, pentru că are multă nevoie de toate acestea! E o luptă grea cu boala, cu monotonia, cu depărtarea de cei dragi, cu nerăbdarea de a scăpa odată de spital, tratamente, imobilizare.

 

Noi, părinții și frații, suntem încrezători în puterea ei de luptă, în ambiția ei, în dorința ei de viață, în devotamentul și priceperea cadrelor medicale și, mai ales în ajutorul lui Dumnezeu pentru recuperarea ei.

Pentru a fi mai puternică însă, încurajarea pe care o trimitem Marinelei, vă chemăm să strigăm împreună: HAI MARINELA! SUNTEM ALĂTURI DE TINE! LUPTĂ ȘI VEI BIRUI! DOAMNE IISUSE HRISTOASE, RIDICĂ PE MARIA DIN PATUL DE SUFERINȚĂ! Așteptăm să vă dăm vești bune și să ne bucurăm împreună de minunile lui Dumnezeu în viața dragii noastre Marinela', a scris Elena Heres.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel