Sora Adinei Alberts s-a călugărit. Povestea de dragoste neștiută a acesteia: „Asta i-a despărțit”

Sursă foto: Facebook/Adina Alberts, Adina cu sora sa, Daniela
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/Adina Alberts, Adina cu sora sa, Daniela

Adina Alberts povestește viața surorii sale care s-a călugărit în urmă cu 27 de ani. Povestea de dragoste neștiută a acesteia a emoționat fanii.

Adina Alberts, medic cunoscut din România, a povestit în cadrul unui interviu pentru Metropola TV, la emisiunea Cristinei Șișcanu, cum merge viața pentru sora sa care s-a călugărit. Vedeta a recunoscut că era foarte apropiată de sora ei. Vestea faptului că se va călugări i-a lovit pe părinți, inclusiv pe Adina. Întreaga familie a fost cutremurată. Aceasta s-a călugărit de aproximativ 27 de ani.

Familia încă nu acceptă

Adina Alberts s-a obișnuit cu ideea de a avea sora înăuntrul casei lui Dumnezeu, însă, pentru părinți, alegerea sa a fost una de neînțeles.

„Sora mea e cu doi ani mai mică decât mine și, după ce a terminat Facultatea de Fizică de la Măgurele și a mai făcut și doi ani de Cibernetică la ASE, a hotărât să o ia pe calea aceasta. A fost un șoc pentru familia noastră și foarte mulți ani nu am… nu am reușit să ne revenim. Mama abia acum e cât de cât mai… eu m-am împăcat cu ideea că am, am spus că am evoluat și eu spiritual, la început mă liniștea faptul că ea e mulțumită sau mă agățam de lucrul ăsta.”, a povestit vedeta.

I-a simțit puterea rugăciunii

De multe ori, Adina i-a simțit puterea rugăciunii surorii sale și nu știe ce să zică în privința alegerii sale.

„Ulterior, am realizat că mai are și ea momentele ei când poate se gândește că a făcut o alegere… poate nu o alegere bună, dar acum știu eu sigur că a făcut o alegere bună, pentru că i-am simțit de multe ori puterea rugăciunii. Am avut cumpene, probleme și am sunat-o să mă ajute și într-un sfert de oră au dispărut norii, s-a luminat totul”, a povestit vedeta. Și a continuat: „Am evoluat eu în cariera mea și l-am simțit pe Dumnezeu în sală de nu știu câte ori în situații de cumpănă. Am înțeles și am apreciat și suntem aproape, ne vizităm, eu o iau pe Briana (n.r. – fiica ei) și mergem la Sibiu, pe lângă Sibiu, ea vine de câte ori o invităm. Avem această legătură.”, a mai spus medicul.

Povestea neștiută de dragoste

Sora Adinei a avut parte de o poveste de dragoste, care, din păcate, a avut un final trist. Pe vremea când era studentă, aceasta avea un iubit, iar odată cu mutarea părinților la București, cei doi au fost nevoiți să se despartă.

„Nu, dar cerceta. Era studentă în anul I sau II, a avut o iubire, dar nu a fost neîmpărtășită, a avut un prieten pe care l-a iubit mult și viceversa. În schimb, noi ne-am mutat, am venit în București, și tata a insistat să vină și ea în București, să se transfere. Ea a intrat la Fizică la Iași inițial, după aia s-a transferat la Măgurele, asta i-a despărțit. Îmi aduc aminte că băiatul ăla se suia noaptea în tren ca să vină dimineața să o vadă, să se întoarcă până seara înapoi în Iași. Deci a fost o perioadă foarte dificilă. Părinții mei nu puneau accent pe asta, așa au fost ei crescuți, nu puneau accent pe suflet. Asta e, așa a fost să fie! (…) E bine, e ok! Suntem ok! Puteam să fim și mai bine, și mai rău, Dumnezeu știe!”, a mai spus ea în emisiunea de la Metropola TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 21 iun 2023, 22:19 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience