Sora lui Theo Rose, mărturisiri despre divorț: "Am reușit să aflu eu singură"

Data publicării:
Raluca Diaconu, sursa instagram
Descriere foto: Raluca Diaconu, sursa instagram

Sora lui Theo Rose a făcut dezvăluiri despre viața personală, dar și despre momentul divorțului.

Raluca Diaconu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Pe lângă vocea cu care a cucerit publicul, artista emană și foarte multă energie pozitivă. Cu toate astea, în spatele zâmbetului ei se ascunde o dramă neștiută.

Raluca Diaconu, mărturisiri despre divorț!

Învitată în cadrul emisiunii "Star Matinal", de pe Antena Stars, sora lui Theo Rose a vorbit despre momentele grele prin care  trecut. Artista a divorțat de soțul ei în 2019 după 11 ani de căsnicie. Cu toate astea, Raluca Diaconu a mărturisit că a reușit să treacă peste acest moment greu și că simte totul ca o eliberare.

„În cazul meu divorțul a fost un act de curaj și un act de împăcare cu mine însumi. Am realizat că nu mai puteam. Trăiam în trecut și în viitor și nu îmi mai amintesc multe din perioada aia. Merit tot ce este mai bun. Vreau să fie autentic totul”, a spus Raluca, sora lui Theo Rose, la Star Matinal.

Sora lui Theo Rose a dezvăluit că în tot acest timp a ales să fie singură pentru a-și face ordine în gânduri și a încercat să se vindece singură. Raluca Diaconu a mai spus că este deschisă către o nouă relație

„Mi-a trebuit un timp în care să fiu doar eu cu mine, să văd ce e în neregulă cu mine, unde a început! Am reușit să aflu eu singură, m-am apucat să citesc foarte multe cărți de dezvoltare personală, de spiritualitate!”, a mai spus Raluca.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel