Sora lui Petrică Mîțu Stoian l-a dat în judecată pe Doru Gușman. Ce acuzații îi aduce Maria Tărchilă: „Să vedem dacă sunt un milion de euro”

Data publicării:
Sursa foto: Doru Gusman și Maria Tarchila, captură TV/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Doru Gusman și Maria Tarchila, captură TV/ colaj foto

Scandalul dintre sora lui Petrică Mîțu Stoian și Doru Gușman continuă. Maria Tărchilă l-a dat în judecată pe fostul impresar al regretatului artist. 

Pe 6 noiembrie sa împlinit un an de când regretatul artist Petrică Mâțu Stoian s-a stins fulgerător din viață. Cu toate astea, scandalul încă continuă în familia regretatului artist. Recent, sora interpretului de folclor l-a dat în judecată și l-a acuzat de furt pe Doru Gușman, cel ce i-a fost impresar artistului.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian l-a dat în judecată pe Doru Gușman

Maria Tărchilă l-a dat în judecată pe Doru Gușman pentru că familia artistului nu este lăsată să ia bunurile din locuința regretatului artist din Craiova.

„Nu am mai vorbit cu Doru deloc. O să mă văd cu el de acum la procese. L-am dat în judecată, la finalul anului trecut, din cauză că nu a vrut să îmi dea lucrurile din casa din Craiova, lucrurile fratelui meu, acolo unde el a trăit și are costumele lui populare, ceasurile de valoare, tablourile, bijuteriile și alte lucruri ce mai sunt într-o casă. Petrică a investit toți banii ăia în acea locuință și normal că are foarte multe bunuri acolo.

Ce avere a avut Petrică, doamnă? De un milion de euro? De unde banii ăștia? Să se scoată banii pe întreaga avere și să vedem dacă sunt un milion de euro. Nu este adevărat, de unde să aibă suma asta Petrică lăsată? L-am dat în judecată pe Gușman să îmi dea bunurile. Momentan nu a avut loc primul termen de judecată, așteptăm, nu știți cum este justiția din România?”,  a declarat Maria Tărchilă, pentru Click!.

Maria Tărchilă, devastată de moartea fratelui său

Sora regretatului artist a recunoscut că îi duce dorul fratelui său, iar sărbătorile au fost foarte grele fără el, mai ales că obișnuiau să vorbească foarte mult la telefon, deoarece era mai mult pe scenă. 

„Am pregătit de toate pentru Crăciun: sarmale, piftie, cozonac. Este al doilea Crăciun fără Petrică și este tare trist. Eu cu el ne auzeam la telefon de Sărbători, ne felicitam, era tare frumos, nu ne vedeam de obicei de Crăciun, în ultimii ani, pentru că el avea spectacole, evenimente, știți cum este viața unui artist. În general, mă întâlneam cu Petrică și cu sora mea la aceeași masă când trăiau părinții noștri, ei ne adunau pe toți. După ce au dispărut dânșii s-au mai schimbat lucrurile. Ne vedeam din ce în ce mai rar, dar ne auzeam la telefon. Anul ăsta nu cred că o să fiu de Crăciun nici cu sora mea pentru că ea o să plece la fiica ei. Așa mi-a zis ultima dată când am vorbit la telefon.”, a declarat  Maria Tărchilă, pentru  Click!.

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021, într-un spital din Reșița, din cauza unui șoc traumatic. Regretatul artist apelase la un tratament cu oxigen hiperbaric pentru a scăpa de efectele pe care le-a avut infecția COVID-19 asupra sănătății lui. 

Petrică Mâțu Stoian a mers în platoul unei emisiuni fără a da semne de boală sau că ar avea problemele de sănătate care i-ar da bătăi de cap. La fel de zâmbitor și optimist așa cum îl știa toată lumea, artistul nu a lăsat să se vadă că s-ar simți rău sau ar avea probleme care îl supără. Nimeni nu și-ar fi dat seama că peste doar câteva zile, Petrică Mâțu Stoian se va stinge din viață într-un mod fulgerător. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel