Sora lui Petrică Mâțu Stoian, prima reacție după ce clinica din Caraș-Severin a fost închisă: "A murit cu zile"

Data publicării:
Surorile lui Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Surorile lui Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mâțu Stoian a avut o primă reacție după ce clinica unde a fost tratat regretatul artist a fost închisă temporar.

După moartea îndrăgitului interpret de muzică populară, Petrică Mâțu Stoian, au fost făcute tot mai multe controale în clinica unde acesta se dusese pentru a face un tratament post-covid.  După mai multe investigații au fost găsite numeroase nereguli, motiv pentru care clinica a fost închisă temporar. Una dintre surorile artistului a reacționat în urma acestor evenimente și a spus că fratele său a murit cu zile

”Dacă se uita un medic pe el își dădea seama că nu are ce căuta acolo”, a spus sora regretatului artist.

 

Într-un interviu acordat pentru Antena 3, Maria Tărchilă a mărturisit faptul că este convinsă că Petrică Mâțu Stoian ar fi trăit dacă ar fi ajuns la Timişoara.

”El a murit cu zile. E groaznic. Și acolo la Oravița doctorița trebuia să-l trimită imediat în Timișoara, nicidecum în Reșița. Acolo nu aveau medicamente. A trebuit să fugim prin farmacii să adunăm medicamente.

Eu m-am dus de la Arad ca să-l iau să-l duc în Ungaria, dar nu mi l-au dat, nu a semnat nimeni. Dacă nu am putut să-l iau, uitați că a murit.

Nu știam că se duce la clinica asta. A zis ”uite în ce hal am ajuns de la clinică”, asta a fost vorba lui. Greșeala a fost și a acelor doctori care nu s-au uitat pe dosarul lui. El a crezut că e ceva tratament.

Nu am vorbit cu medicul (n.r. medicul psihiatru de la clinică). La prima declarație a spus că nu s-a uitat pe dosarul lui, dar acum nu a mai recunoscut. Mă duc cu avocata mea la Reșița vineri să vadă dosarul, să vedem ce a declarat. L-au audiat și pe noi nu ne-au chemat. Poate aveam să-i pun doctorului o întrebare.

A murit cu zile. Dacă era trimis de la Oravița la Timișoara acolo sigur îi scoteau lichidul din plămâni”, spune sora artistului.

 

 

Gestul făcut de Petră Mâțu Stoian înainte de a pleca la clinică

 

În urma tuturor informațiilor apărute după moartea regretatului artist, se pare că acesta și-ar fi presimțit moartea. Petrică Mâțu Stoian le-a povestit apropiaţilor săi faptul că filmările care au avut loc cu două zile înainte de decesul său sunt ultimele la care mai participă.

Totodată, impresarul artistului a declarat că bunul său prieten se schimbase foarte mult în ultima perioadă. Mai mult decât atât, se pare că înainte de a pleca la clinică, acesta nu s-a urcat în mașină până nu s-a miruit.

„Nu am simțit că se apropie ceva rău, dar el cred că da! El cred că a simțit, nu mai era Petre pe care îl știam cu o lună înainte. Înainte să urce în mașină să plece la clinică, s-a dus, a luat mir, s-a miruit și a plecat!”, a dezvăluit Doru Gușman la priveghiul regretatului artist, potrivit România TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel