Sora lui Petrică Mâțu Stoian, acuzații grave la adresa impresarului Doru Gușman: ”Nu ne primea în casă, ne întâlneam în benzinărie cu el”

Data actualizării: | Data publicării:
Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mâțu Stoian a făcut o serie de acuzații grave la adresa fostului impresar al artistului, Doru Gușman.

 Scena muzicii populară este mai săracă de când Petrică Mâțu Stoian a plecat dintre noi. În urma morții regretatului artist ies la iveală tot mai multe informații șocante. Sora regretatului artist, Maria Tărchilă, a făcut acuzații dure la adresa fostului impresar al lui Petrică Mâțu Stoian, Doru Gușman.  Femeia a mărturisit că impresarul fratelui său nu îi dădea voie artistului să își vadă familia și îi impunea anumite lucruri.

 

Deși, între Petrică Mâțu Stoian și surorile sale a fost întotdeauna o relație frumoasă, Doru Gușman îi punea interdicții artistului și nu-l lăsa să își viziteze familia. 

”I-a controlat viața, nu a avut o viață lui. Când era cu noi era descătușat, când era cu ei, era stresat. Cu Petrică eram în relații normale, cu familia Gușman, nu. Nu ne primea în casă, ne întâlneam în benzinărie cu el. Nu aveam ce cauta la el acasă, era eliminată mai multă lume. Cum era eliminată și Niculina. Nu voia să fim în preajma lui. Nu era lăsat să vină la întâlnire, venea pe furiș. Când suna la telefon, auzeam cum țipă la el și îl întreabă ce caută să ne vadă. Petrică a fost un artist minunat, dar nu știm ce a fost dincolo de asta. Au trăit pe spatele lui, a muncit el și au trăit toți pe spatele lui”, a declarat Maria Tărchilă la un post de televiziune.

 

Cui îi va rămâne averea lui Petrică Mâțu Stoian

 

Sora lui Petrică Mâțu Stoian a declarat că artistul nu avea nimic pe numele lui. Mai mult decât atât, aceasta este de părere că Doru Gușman deține tot ce îi aparținea interpretului de muzică populară.

 

“Deocamdată, am deschis succesiunea și a rămas setată pentru ianuarie întâlnirea la doamna notar. Unii spun că nu va fi nimic, alții spun că e o avere. Noi nu urmărim averea nimănui, nici a lui Petrică, dacă va fi ceva, o să-i facem lui pomenile. Și casa, nu știu exact a cui este. Casa din Craiova nu era a lui Petrică și se pare că nici casa de la țară nu era a lui. Se pare că acea casă este pusă pe o firmă. Nu este nimic clar momentan. Acționara din firmă este familia la care Petrică a stat, noi nu am găsit acte care să dovedească cum a stat. Domnul Gușman deține tot ceea ce are Petrică Mîțu Stoian, se pare. Însă nu suntem siguri, așa că așteptăm să verifice notarul”, a mai spus sora artistului.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel