Sora lui Mario Fresh a plecat din România. Artistul i-a transmis un mesaj emoționant: "Te aștept acasă. Eu nu plec nicăieri"

Data actualizării: | Data publicării:
Raluca Galateanu, instagram
Descriere foto: Raluca Galateanu, instagram

Sora lui Mario Fresh s-a mutat din România. Despărțirea a fost una grea, astfel că artistul a postat și un mesaj emoționant pentru sora lui.

Pe Mario Fresh îl cunoaște toată lumea, însă puțini sunt cei care o cunosc pe sora artistului, Raluca. Mario Fresh este tare mândru de sora sa, pe care o iubește extrem de mult. Cei doi au o relație foarte apropiată, deși nu petrec atât de mult timp împreună precum ar vrea.

Sora lui Mario Fresh, departe de România

Cei doi au petrecut perioada de pandemie împreună, însă acum au fost nevoiți să își ia 'La revedere' pentru o perioadă lungă de timp. Deși Mario Fresh și-a dorit ca sora lui să rămână în țară alături de familie, lucrurile nu au stat deloc așa, iar Raluca a decis că viitorul ei este departe de România, în Dubai. Aceasta va lucra acolo la un renumit hotel.

Mario Fresh, mesaj emoționant pentru sora lui

Chiar dacă planurile lui Mario Fresh de a-și face sora să rămână în țară au eșuat, acesta o susține necondiționat și îi vrea doar binele. Cu toate astea, despărțirea a fost una extrem de dureroasă, motiv pentru care artistul a postat și un mesaj emoționant pentru sora lui pe rețelele de socializare.

„Nu sunt foarte bun la textele siropoase și nici nu vreau să fiu. Doar vreau să vă spun că fata asta, este cea mai puternică și are cel mai frumos suflet posibil. Este modelul meu de “AȘA DA” și sunt cel mai norocos om din lume că ea e sora mea. Mereu când simt că nu mai pot, doar trebuie să mă gândesc la ea și prind putere instant. În ultimii ani a fost destul de departe de familia ei, iar azi începe un nou capitol pe un alt continent, nou și pentru ea. @ralugalatanu Te iubesc și îți mulțumesc pentru toata energia ta frumoasă. Te aștept acasă, eu nu plec nicăieri!”, a fost mesajul emoționant scris de Mario Fresh pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii cu el și sora lui pe care o strângea în brațe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIO FRESH (@goldenboymario)

Extrem de emoționată, Raluca i-a răspuns imediat fratelui său: „Doar atat îți spun: Te iubesc! Restul cuvintelor nici nu mai au sens!„



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel