Sora Deliei suferă de o boală de mai bine de 10 ani. Oana Matache le-a povestit totul fanilor: ”Am făcut schimbări majore”

Data publicării:
Oana Matache, sursa instagram
Descriere foto: Oana Matache, sursa instagram

Oana Matache le-a dezvăluit fanilor boala cu care se confruntă de mai bine de zece ani. 

Sora Deliei duce o viață la care alții doar visează. Pe lângă cariera de succes, Oana Matache are și o familie frumoasă cu care se mâândrește. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cu ce probleme de sănătate se confruntă aceasta. Artista este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei.

Recent, aceasta le-a povestit fanilor săi cu ce problemă de sănătate se confruntă, de mai bine de 10 ani. Potrivit acesteia, totul a început la o vârstă fragedă, în adolescență, când blondina a descoperit că are o pată roșie pe braț și a făcut toate investigațiile medicale pentru a afla ce se întâmplă cu ea.

Ulterior, Oana Matache a descoperit că are psoriazis, o boală de piele care debutează din interiorul corpului. De atunci, sora Deliei încearcă să țină această afecțiune sub control și se protejează cum poate mai bine, pentru a nu o afecta.

”Acum mulți ani, undeva prin adolescență, descopeream că am o mică leziune roșie pe braț care se numește psoriazis. De atunci am făcut schimbări majore în viața mea și în rutina mea de îngrijire a pielii”, a scris Oana Matache pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oanacosanzeana (@oanacosanzeana)

 

Ce este sproazisul?

Psoriazisul este o boală dermatologică care determină o creştere exagerată a celulelor pielii si care produce apariţia unor plăci tegumentare îngroşate. De asemenea, este o boală inflamatorie cronică care afectează şi articulaţiile. De fapt, boala aceasta nu este contagioasă pentru ca este produsă de sitemul genetic.

Tot mai multe celebrități se confruntă cu această afecțiune. Printre ele se numără și  modelul Cara Delevingne, Kim Kardashian, care a moștenit boala de la mama ei, sau Britney Spears.

Kim Kardashian suferă de o boală cumplită. Vedeta rupe tăcerea, după un chin de 10 ani

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel