Sora actriţei Amber Heard, acuzații GRAVE la adresa lui Johnny Depp. Actorul ar fi lovit-o în mod repetat peste faţă

Data publicării:
Johnny Depp și Amber Heard, captură video YouTube
Descriere foto: Johnny Depp și Amber Heard, captură video YouTube

Whitney Henriquez, sora lui Amber Heard, a declarat miercuri că a fost martoră când Johnny Depp a lovit-o repetat peste faţă pe actriţă în timpul unei discuţii survenite în martie 2015, în apartamentul în care locuiau cei doi soţi.

Henriquez a confirmat astfel versiunea lui Amber Heard în faţa tribunalului din Fairfax (Virginia, SUA), în care se judecă procesul pentru defăimare intentat de Johnny Depp împotriva fostei sale soţii.

Potrivit relatărilor lui Henriquez, actorul s-a certat în acea zi cu Heard, amândoi au ţipat şi, pe lângă faptul de a-şi fi lovit fosta soţie, acesta ar fi agresat-o şi pe ea.

"Nu o lovi pe sora mea", i-ar fi spus Henriquez, care a mărturisit că agentul de pază a trebuit să intervină şi să-i despartă, în timp ce Depp ţipa la ele, numindu-le "curve". Depp se pronunţase la rândul lui asupra acestei dispute, pe care care l-a numit "incidentul de pe scară", cum este deja cunoscut de către cei care urmăresc cazul.

În versiunea lui, actorul a evitat să vorbească despre faptul că le-a agresat pe cele două surori, afirmând că el a fost "adevărata victimă a agresiunii", care i-a lăsat vânătăi pe faţă. Ulterior, agentul de pază Travis McGivern a depus o mărturie care coincidea cu relatările făcute de Johnny Depp.

La rândul său, Amber Heard declarase deja în timpul procesului că în acea zi l-a lovit pe Depp pentru a-şi proteja sora, motiv pentru care actorul a prins-o de ceafă şi a lovit-o în mod repetat peste faţă.

Acest episod a fost analizat şi în anteriorul proces pentru defăimare, care i-a opus pe cei doi foşti soţi şi care s-a judecat în Marea Britanie în anul 2020.

Atunci Henriquez a depus aceeaşi mărturie, iar judecătorul a ajuns la concluzia că Depp, ca şi în alte ocazii, a fost cel care a agresat-o pe Heard.

Pe 11 aprilie a început a doua bătălie legală între Depp şi Heard, în care actorul o acuză pe fosta soţie de defăimare şi îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari, pentru un articol pe care aceasta l-a publicat în ziarul The Washington Post, în 2018, după divorţul lor, în care ea se descria drept o victimă "a abuzului conjugal", relatează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel