Sophie Cioacă a adus-o pe Barbie pe scena de la Românii au Talent. Bobonete: Mi-a plăcut foarte mult cum a sunat vocea ta

Data publicării:
Captură video: YouTube/Românii au talent
Descriere foto: Captură video: YouTube/Românii au talent

Sophie Cioacă, o fetiță în vârstă de 11 ani din București, a interpretat o piesă de pe coloana sonoră a filmului Barbie la Românii au Talent. 

Concurenta a purtat o rochiță roz și chiar a ieșit dintr-o cutie de păpuși. Ea a fost lăudată pentru talentul ei, dar și pentru engleza sa impecabilă. Întrebată dacă momentul a fost ales chiar de ea, concurenta a spus că da și a explicat motivul. 

„Da, pentru că mie îmi place foarte mult de ea (n.r. de Barbie), m-am inspirat de la ea, sunt la fel ca ea: dramatică uneori.”, a spus concurenta.

Reacția juriului 

Sophie Cioacă a primit patru de „Da” și va merge în etapa următoare la Românii au Talent. 

„Eu am văzut un copil care încearcă să se descopere, ceea ce mi se pare foarte drăguț. Mi-a plăcut foarte mult că am auzit o engleză impecabilă și e foarte frumos lucrul ăsta. E un moment de divertisment ca atare pentru vârsta de 11 ani, foarte potrivit. Sunt absolut ok cu ce am văzut.”, a spus Andi Moisescu.

„Mie mi-a plăcut foarte mult cum a sunat vocea ta. Momentul a fost unul drăguț, la fel cum ești și tu, ca prezență.”, a spus Mihai Bobonete.

„Și eu cred că ai avut un moment reușit în seara asta la Românii au Talent. Cred că ai foarte multă sensibilitate și cred că scena este ceva ce îți poate fi aproape și în care te poți desfășura.”, a spus Dragoș Bucur.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel