Sophia Loren revine pe ecrane. În ce film va juca

Data publicării:
Thibault, foto unplash
Descriere foto: Thibault, foto unplash

După mai mult de un deceniu fără să fi apărut pe marile ecrane, Sophia Loren revine la cinematografie cu filmul "The Life Ahead", un film produs de Netflix. 

Legendara actriţă joacă rolul lui Madame Rosa sub îndrumarea fiului său, regizorul Edoardo Ponti. 

"Mă bucură foarte mult să lucrez cu fiul meu, ador să colaborez cu el. Avem un suflet comun", a spus actriţa într-un colocviu care a urmat prezentării online a filmului "The Life Ahead", ce va fi lansat oficial pe Netflix în data de 13 noiembrie, relatează agerpres.

"Mă bucură foarte mult să lucrez cu fiul meu, ador să colaborez cu el. Avem un suflet comun", a spus actriţa într-un colocviu care a urmat prezentării online a filmului "The Life Ahead", potrivit Agerpress.

 

Youtube video image

Sophia Loren, în vârstă de 86 de ani şi a cărei ultimă incursiune în cinematografie a fost în filmul "Nine" (2009) de Rob Marshall, a răspuns alături de Ponti la întrebările unei alte legende a filmului italian, Isabella Rossellini, care a mărturisit că simte o oarecare invidie având în vedere că ea nu a colaborat niciodată la un film alături de părinţii săi, Ingrid Bergman şi Roberto Rossellini, potrivit agerpres.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel