Sophia Loren, despre relația cu actorul Cary Grant. Ce a dezvăluit actrița

Sophia Loren, facebook
Descriere foto: Sophia Loren, facebook

Actriţa italiană Sophia Loren a spulberat unul dintre miturile hollywoodiene, după ce a dezvăluit că actorul american Cary Grant, partenerul ei din filmul "The Pride and the Passion" (1957), nu a cerut-o în căsătorie în timpul filmărilor de la acea peliculă.

Într-un interviu acordat revistei britanice Radio Times, preluat marţi de mai multe mass-media locale, legendara actriţă italiană, în vârstă de 86 de ani, a infirmat unul dintre zvonurile care au circulat timp de multe decenii la Hollywood.

Pentru Sophia Loren, acel film, în care a jucat şi Frank Sinatra, a reprezentat prima ei participare la o superproducţie americană, iar în timpul filmărilor ea a avut o relaţie pasională cu Cary Grant: "Cary Grant era un bărbat foarte atrăgător şi un actor minunat, dar nu m-a cerut niciodată în căsătorie", a precizat Sophia Loren, care, în timpul acelei idile, avea 23 de ani şi era cu 30 de ani mai tânără decât actorul american. Ea a explicat că în acea perioadă era mult prea tânără pentru a avea idei clare despre relaţii şi dragoste.

Deja, în volumul ei de memorii, publicat în 2014, actriţa italiană dezvăluise că actorul Cary Grant, care era pe atunci căsătorit cu cea de-a treia soţie, îi făcuse avansuri insistente pentru a o convinge să îi devină amantă. Până la urmă, Sophia Loren avea să se căsătorească cu Carlo Ponti - cu 22 de ani mai în vârstă decât ea - şi aceasta fost o decizie care, a spus ea, i-a definit cariera. Artista italiană a mărturisit totuşi că a continuat să rămână prietenă cu Cary Grant, vorbind adeseori la telefon şi făcând schimb de scrisori.

În acelaşi interviu, Sophia Loren a făcut şi un bilanţ al carierei sale şi a vorbit despre regretele ei. "Este foarte greu să spun că nu am niciun fel de regrete. În viaţă am avut parte de multe experienţe, dar am încercat să trăiesc fără regrete", a spus Sophia Loren : "Am reuşit să am o viaţă liniştită. Am tot ceea ce mi-aş fi putut dori: o familie minunată, cu copii şi nepoţi extraordinari. Singurul lucru pe care îl regret este că nu m-am căsătorit în rochie de mireasă. Era visul vieţii mele, pe care încă îl port în suflet", a recunoscut ea, potrivit Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 noi 2020, 15:10 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience