Șopârlă de la Animal X divorțează. Căsnicia artistului a durat șase ani: „Relația noastră...”

Data publicării:
Alexandru Salaman, sursa facebook
Descriere foto: Alexandru Salaman, sursa facebook

Șopârlă, membrul celebrei trupe Animal X, și soția sa divorțează după o căsnicie de șase ani.

Alexandru Salaman, zis și Șopârlă, unul dintre cei trei băieți din trupa Animal X, a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a declarat că el și soția sa, Monika, divorțează. Cei doi au făcut tristul anunț pe rețelele de socializare. Se pare că înțelegerile dintre ei nu au putut fi rezolvate, motiv pentru care s-a ajuns la despărțire. Cu toate astea, Alexandru și Monika au rămas în relații bune și au divorțat fără scandal.

„După 6 ani de căsnicie, decizia pe care am luat-o nu a fost ușoară, dar este una inevitabilă. Fie acum, fie peste ceva timp, relația și căsnicia noastră a luat sfârșit. Cu toate acestea, ca orice poveste, ajunge la un sfârșit.

Suntem recunoscători unul celuilalt pentru iubirea și grija pe care am avut-o! Am petrecut niște momente minunate împreună, dar iată că a venit timpul să ne spunem rămas bun', a declarat Șopârlă de la Animal X, despre faptul că divorțează.

 

Șopârlă de la Animal X, acuzat că și-a bătut iubita

 

În urmă cu zece ani, Alexandru Salaman s-a însurat cu Ana. La acel moment, au existat mai multe speculații, potrivit cărora ei ar fi avut o căsnicie de complezență.Ulterior, cei doi s-au despărțit. 

Înainte de căsătoria cu Monika, membrul fostei trupe Animal X a fost acuzat de iubita sa, Cristina, că a bătut-o cu bestialitate.

„Am fost bătută de la 1 noaptea până la 4 dimineață când a venit poliția. Alexandru Salaman… Aveam aproape un an împreună. La început a fost ok, s-a prefăcut, am crezut că e un artist. Am văzut că bea foarte mult. A încercat să mai dea în mine, dar am trecut cu vederea. Sâmbătă i-am dat mesaje, nu îl mai văzusem de 2 zile. (…)

El mi-a zis să tac, mi-a astupat gura, m-a strâns de barbie și a început să mă bată. S-a întâmplat la el, la magazin. A dărâmat rafturile. Eu nu am făcut nimic, nici nu l-am împins. Îmi zicea că mă omoară, că mă distruge. M-a mușcat de nas, de față, de buză, până mi s-a dezlipit de gingie, mi-a smuls părul din cap. Un trecător a văzut că mă lovea și a sunat la poliție, cu ajutorul lui am scăpat.

Am rămas cu el pentru că am crezut că, în sinea lui, mă iubește și că o să îi pară rău. Dar m-a bătut în continuare, mi-a dat cu pumnii la tâmplă’, a mărturisea Cristina la WOWbiz.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel