Sonia Trifan și Andrei Neagoe au divorțat. De ce a luat creatoarea de modă această decizie

Data publicării:
Sursa foto: Sonia Trifan, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Sonia Trifan, instagram

Sonia Trifan și Andrei Neagoe au divorțat, după cinci ani de mariaj. 

Sonia Trifan și Andrei Neagoe au decis să meargă pe drumuri separate. După cinci ani de la căsătorie, cei doi au ajuns la divorț. Se pare că fotbalistul ar fi înșelat-o pe creatoarea de modă, iar divorțul s-ar fi produs în luna decembrie a anului trecut. 

Sonia Trifan a divorțat de Andrei Neagoe, după o căsnicie de 5 ani

Potrivit click.ro, sportivul și-a făcut bagajul și ar fi plecat la noua iubită. Se pare că relația dintre Sonia Trifan și fostul său partener s-ar fi răcit încă de acum doi ani, însă designerul a negat că ar fi probleme în relația de cuplu. 

Sonia Trifan, de urgență pe mâna medicilor

Sonia Trifan a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce nu a mai auzit cu o ureche. În urma investigațiilor făcute de medici, designerul a fost diagnosticată tardiv cu otită acută. Blondina a fost plecată la Instanbul, acolo unde a prins furtuna de zăpadă și s-a ales cu o raceală puternică la cap. Durerile au persistat, motiv pentru care Sonia Trifan și-a făcut mai multe teste COVID-19, care au ieșit negativ. Ulterior, a ajuns de urgență la spital, în stare gravă. Vedeta este acum pe tratament și speră să își revină cât mai repede.

„Acum aproximativ de 2 săptămâni am început să am dureri de cap îngrozitoare. Desigur, luam doar analgezice, care uneori își făceau efectul doar dacă luam câte două. Dimineața, mă trezeam cu greu și cum mă ridicam din pat începeau amețelile și durerile de cap. Am crezut că vor trece însă.

„Am făcut 500 de teste Covid!”

Aveam niște dureri de cap îngrozitoare, mă dureau și ochii în cap. Am stat așa vreo șase zile. Între timp, cred ca mi-am făcut 500 de teste Covid pentru că mi-era teamă. Mă gândeam să nu fi luat de undeva.

Nu am avut însă Covid! Răcisem foarte tare la cap, în perioada Istanbulului. M-am trezit într-o dimineață cu junghiuri îngrozitoare la ambele urechi, de la un timpan la celălat timpan. M-am panicat foarte tare!

Am făcut toate investigațiile posibile pentru ureche și analize la cap. Am făcut și un RMN. Am o otită acută. Am ambele timpane inflamate și o infecție puternică la urechi. De cinci zile stau în casă, am ieșit doar la doctor și cam atât. Dacă mergeam la timp, nu treceam prin atâta chin și durere. Să nu faceți ca mine!”, a povestit designerul pentru Click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel