Sonia Trifan, despre dorința cea mai mare a Corneliei Catanga înainte să moară: „Mie mi s-a rupt inima”

Data publicării:
Cornelia Catanga, captură foto Antena Stars
Descriere foto: Cornelia Catanga, captură foto Antena Stars

Cornelia Catanga s-a stins din viață la 63 de ani, iar o țară întreagă a rămas îndurerată după moartea artistei. 

Era una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică lăutărească din țară, iar moartea ei a șocat o lumea întreagă. Cornelia Catanga a fost iubită de oameni și de artiști, iar plecarea ei la cele veșnice a căzut ca un trăsnet pentru mulți oameni. Sonia Trifan a vorbit despre dorința cea mai mare a Corneliei Catanga. 


„Mie mi s-a rupt inima pentru că o doamnă care a fost ceva și a reprezentat ceva pentru țara asta, a fost îngropată cu 20 de oameni și fără lumea care a iubit-o, și fără fanii ei, fără lumea care a îndrăgit-o. Să stii că de foarte multe ori, când noi ne întâlneam și stăteam în magazinul meu, pentru că petreceam foarte multe ore înainte să îi fac ținutele de scenă, la un moment dat mi-a spus, în glumă, că singura ei avere pe care o are sunt oamenii care o iubesc și oamenii care îi ascultă muzica. Când am ajuns acolo și am văzut cât de puțină lume a fost, exact cuvintele astea mi-au venit în gând și în minte, că ea, de fapt, a plecat pe lumea cealaltă fără de ce avea ea mai de preț, oamenii care au iubit-o”, a declarat Sonia Trifan pentru Impact.ro.


Sonia Trifan și Cornelia Catanga aveau o relație foarte specială, artista își făcea ținutele de scenă la atelierul creatoarei de modă. Chiar Sonia a declarat că stăteau foarte mult de vorbă și în urmă cu doar câteva săptămâni, Cornelia Catanga îi spunea acesteia că a slăbit destul de mult și acum poate intra în orice rochie. Creatoarea de modă a fost foarte trsită că nu a putut să o îmbrace pe ultimul drum cu una dintre rochiile ei preferate. 


„Aseară stăteam și mă gândeam, la 20:30- 21:00 am plecat la magazin și pusesem mâna pe două dintre rochiile ce știam că îi plăceau foarte mult. Îmi și spusese acum 2 săptămâni în urmă că a slăbit, că poate să intre în orice rochie a mea și chiar pusesem mâna pe două dintre rochii. Și mă gândeam că astăzi, când o să o dea acasă, că o să poată familia să o pregătească pentru depunerea ei la capelă, mă gândeam să duc cele două ținute și să aleagă domnul Pădureanu sau Alex, băiatul, cu ce dorește să o îmbrace.


Pentru mine, asta ar fi fost cea mai mare bucurie să poată să plece dincolo îmbrăcată cu una dintre rochiile care ei îi plăceau foarte mult și să merg acolo să o însoțesc într-un fel sau altul. A fost o foarte mare durere pentru mine”, a mărturisit creatoarea de modă pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel