Solstiţiul de iarnă 2021: SFAT pentru fiecare ZODIE

Data publicării:
Horoscop. pixabay.com
Descriere foto: Horoscop. pixabay.com

Anul acesta, solstițiul de iarnă are loc pe 21 decembrie 2021 și marchează începutul unui nou sezon. În aceeași zi, Soarele intră în Capricorn. Solstițiul de iarnă este cea mai scurtă zi a anului. Dar, după cea mai întunecată zi a anului, lucrurile sunt pe cale să devină mai luminoase. Iată sfatul de urmat pentru fiecare zodie în această perioadă, pentru a beneficia de energia schimbării sezonului.

BERBEC

Este timpul să te deconectezi şi să îţi aloci timp să stai cu familia sau prietenii. Nu mai lăsa stresul profesional să te distragă de la lucrurile sau persoanele de care îţi pasă. Oferă-ţi câteva ore de joacă, de distracţie cu cei dragi şi vei putea intra cu adevărat în spiritul solstiţiului.

 

TAUR

Îţi va prinde bine să mai ieşi din rutină. Oricât de liniştit eşti în general, vei dori puţină aventură în viaţa ta. Încearcă ceva nou, fie că este vorba de mâncare la pachet dintr-un restaurant nou sau de o plimbare într-un loc în care nu ai mai fost niciodată. Invită-ți partenerul sau prietenii cei mai buni. Îţi vei mulţumi că ţi-ai oferit şansa unei schimbări.

 

GEMENI

Deși crezi că nu greșești niciodată, afli de la cei apropiaţi din jurul tău că ar avea nevoie să îi asculţi şi să le oferi înţelegere, afecţiune din partea ta. Fii deschis să asculți ceea ce îți spun alții. Depune puțin efort pentru a-ți aprofunda prieteniile dacă îţi doreşti să fie de durată.

 

RAC

Când farmecul tău este activat, îți este ușor să faci orice vrei tu şi să ieşi din orice situaţie. Indiferent de obstacolele care îţi apar în cale acum, poți rezolva problemele cu ceilalți făcând compromisuri și găsind o cale de mijloc.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel