Solistul trupei KISS a fost testat pozitiv cu COVID-19. Trupa a anulat un concert

Data publicării:
Kiss, foto Wikimedia Commons
Descriere foto: Kiss, foto Wikimedia Commons

Coronavirus: Trupa KISS a anulat un concert după ce solistul său a fost testat pozitiv cu COVID-19

KISS, una dintre cele mai cunoscute trupe glam-rock din lume, a anunţat joi că a decis să îşi anuleze concertul pe care îl avea programat joi seară după ce solistul său, Paul Stanley, a fost testat pozitiv cu COVID-19, informează DPA.

Formaţia americană a precizat într-un mesaj publicat joi pe Twitter că show-ul pe care urma să îl susţină în seara aceleiaşi zile în Burgettstown, un oraş din statul Pennsylvania, "a fost din nefericire amânat" din cauza rezultatului pozitiv al unui test COVID-19 făcut de Paul Stanley.

 

"Toţi oamenii implicaţi în turneu, atât membrii trupei, cât şi cei din echipa de producţie, sunt vaccinaţi cu schemă completă. Trupa şi echipa de producţie au lucrat independent pentru a ţine în siguranţă pe toată lumea la fiecare show şi între show-uri", precizează acelaşi mesaj online al formaţiei americane.

Grupul KISS a precizat că mai multe informaţii despre datele viitoarelor sale concerte vor fi anunţate cât mai curând posibil.

"Oameni buni, sunt bine! Nu sunt internat la terapie intensivă! Inima mea îmi permite să parcurg 26 de mile (41,8 kilometri) în fiecare zi pe bicicletă! Nu ştiu de unde a apărut acest rezultat, dar este un nonsens absolut", a scris Paul Stanley, în vârstă de 69 de ani, pe contul lui de Twitter.

Solistul formaţiei americane a dezvăluit că era "bolnav cu simptome de gripă" şi că testele repetate pe care le-a efectuat au furnizat rezultate negative până la rezultatul pozitiv de joi după-amiază, notează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience