Sofia Vicoveanca, vacanță în Kenya, la 80 de ani: „Vă trimit o gură de aer cald”

Data publicării:
Sofia Vicoveanca, foto Facebook
Descriere foto: Sofia Vicoveanca, foto Facebook

Sofia Vicoveanca știe cum să se distreze, chiar și la 80 de ani. Îndrăgita interpretă de muzică populară s-a aventurat într-o vacanță în Kenya.

Sofia Vicoveanca a plecat în Kenya și își ține fanii la curent cu aventurile ei, prin intermediul rețelelor de socializare. Artista a postat mai multe imagini din concediul inedit. Ea a plecat în vacanță cu fiul ei, Vlad, care a încurajat-o să și depășească fricile și chiar să meargă într-un safari. 

„Dragilor, mă aflu după 2 zile de safari...vă îmbrățișez trimițându-vă ...din Kenya ! Zi minunată!”, a scris Sofia Vicoveanca în dreptul imaginilor din concediu. 

 

Sofia Vicoveanca, singură, de 20 de ani. Artista nu și-a refăcut viața după moartea soțului: „Pretendenți au fost, dar nu le-am dat nicio speranță”

În vârstă de 80 de ani, Sofia Vicoveanca continuă să cânte și să încânte publicul cu muzica ei, chiar dacă în suflet este plină de durere. Rămasă văduvă în urmă cu 20 de ani, artista nu s-a mai apropiat de niciun bărbat.


Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', de pe Kanal D, artista de muzică populară a vorbit despre pierderea soțului ei și despre motivul pentru care nu și-a mai refăcut viața după moartea acestuia.


„Pentru că eu m-am dedicat drumurilor cântecului, nu știu cine ar mai avea puterea și atâta înțelegere, că pretendenți au fost, dar nu le-am dat nicio speranță.


Nu îmi mai găsesc un om atât de înțelegător și alături de mine, nu am spus ca și citat acolo 'își lăsa umărul ca să-mi pun sufletul să plângă', știa să mă ajute și să mă sfătuiască', a spus Sofia Vicoveanca la Kanal D.


Copilărie plină de lipsuri


Artista a povestit și despre momentele triste din copilărie, cand mama ei făcea sacrificii ca să le pună pe masă mâncare caldă. 

„Sunt o femeie puternică, altfel nu aș fi răzbit în viață. Mama nu a uitat să-și pună în bagaj rochia de mireasă și basmalele.

Uneori, le mai îmbrac eu, trebuie să am grijă la mărgeluțe, că se deșiră. Fiind copilă, am imaginea mamei și-acum în minte, așezată în genunchi, se ruga în felul ei, n-o auzeam exact, dar când se ridica, ochii erau scăldați în lacrimi. Nu știu dacă am plâns, dar nu am dat pe dinafară zâzând. Niciodată nu am putut să-i spun mamei că vreau, îmi doresc. Nu am răbdat de foame, dar nu puteam să spun că vreau ceva. Nu-mi permiteam nici să visez”, a mai mărturisit Sofia Vicoveanca,

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel