Sofia Vicoveanca, în doliu. Artista este distrusă de durere, după moartea lui Tiberiu Ceia: ”Îmi plânge sufletul”

Data publicării:
Sursa foto: Sofia Vicoveanca, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Sofia Vicoveanca, facebook

Sofia Vicoveanca este în doliu, după ce bunul său prieten, Tiberiu Ceia, s-a stins din viață. 

Lumea muzicii populare este în doliu, după ce îndrăgitul interpret de muzică populară, Tiberiu Ceia, s-a stins din viață, la vârsta de 82 de ani. Sofia Vicoveanca îl plânge pe cel care i-a fost un bun prieten, dar și coleg. 

Sofia Vicoveanca este distrusă de durere, după moartea lui Tiberiu Ceia

Regretatul artist suferea de câteva luni de o boală care i-a adus sfârșitul, vestea șocându-i pe toți din breasla din care făcea parte. Sofia Vicoveanca a aflat de moartea lui Tiberiu Ceia de la o prietenă. 

„Dragilor, acum câteva clipe o bună și dragă prietenă, Florica Bradu, mi-a dat vestea care mi-a luat răsuflarea: Tiberiu Ceia a plecat la Domnul. Îmi plânge sufletul după omul, colegul drag Tiberiu Ceia…Tibi, Domnul să-ți primească sufletul în Sfânta Lui Lumină!  Sincere condoleanțe familiei și nouă, celor care l-am cunoscut! Veșnică pomenire”, a fost mesajul postat de Sofia Vicoveanca pe pagina de Facebook.

Doliu în lumea muzicii populare

Anunțul a fost făcut de colegii de la TVR Timișoara, acolo unde acesta avea și o emisiune cu specific popular.

”Colegul nostru Tiberiu Ceia ne-a părăsit în urmă cu câteva minute. Tristeţea de a fi pierdut un om şi un artist excepţional nu va umbri bucuria şi şansa de a-l fi avut aproape ani mulţi. Marii artişti trăiesc atâta vreme cât opera lor rămâne vie. Iar Tiberiu Ceia ne va cânta, peste generaţii, de drag şi de dor. Drum luminat, dragă Tibi!”, a postat TVR Timişoara.

Toți cei care l-au cunoscut pe regretatul artist l-au descris ca fiind o persoană excepțională, de o bunătate ieșită din comun. 

„A plecat în lumea fără dor , domnul Tiberiu Ceia. Un om elegant la ținută și la vorbă. Un artist care a cucerit publicul printr-un repertoriu frumos. Am vorbit cu dânsul până deunăzi. Dar pe viața doar Dumnezeu este stăpân… Cu Tiberiu Ceia se stinge(încet) o lume cu amintiri frumoase, cu turnee de răsunet! O lume cu adevărat consacrată culturii!”, a scris o prietenă a artistului după ce Tiberiu Ceia a murit.

Cine a fost Tiberiu Ceia

Tiberiu Ceia s-a născut în 16 iulie 1940, la Timişoara. S-a stins din viaţă la vârsta de 82 de ani. El a reprezentat cu mândrie zona Banatului. Debutul oficial a avut loc în anul 1967, pe scena Operei din Timişoara. Artistul Tiberiu Ceia a fost şi director de şcoală, director de Ansamblu artistic, redactor şef, apoi director la Studioul TVR Timişoara. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel