Sofia Vicoveanca, ieșire nervoasă la un concert. Gheorghe Turda a sărit în apărarea artistei: ”Nu te maimuțărești în fața scenei, că nu-i bâlci!”

Data publicării:
Sofia Vicoveanca și Gheorghe Turda, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sofia Vicoveanca și Gheorghe Turda, sursa facebook/ colaj foto

Sofia Vicoveanca a avut o ieșire nervoasă la un concert. Colegul de breaslă, Gheorghe Turda, a sărit imediat în apărarea artistei.

Sofia Vicoveanca a avut o reacție neașteptată la un concert în Județul Neamț,  unde a gonit cu vorbe grele, dureroase, tinerii prinși în horă, lângă scenă. 

„Măi, nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!”, s-a răstit artista la ei, apoi și-a continuat, vizibil supărată, recitalul.

Momentul cu pricina a fost filmat de către un participant la spectacol și urcat pe rețelele de socializare, unde a devenit viral.

„Priviți această ieșire a doamnei Sofia Vicoveanca, la o serbare câmpenească de folclor, unde tinerii îmbrăcați în costume populare, îndemnați de organizatori să danseze și să întrețină atmosfera, la care au fost chemați, chiar și de melodia ce o interpreta distinsa doamnă, ce suna a chemare de joc.

Incredibilă atitudinea! Țipă și îi alungă dând semne de gelozie de imagine. Rușine, Sofia Vicoveanca, pentru acest gest! Cum să încurajăm frumosul românesc? Așa, ca în acest clip?!”, a scris acesta, pe conturile sociale.

 

Ulterior, artista și-a cerut scuze pentru ieșirea nervoasă.

Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu… îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care a ieșit fără să îmi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanță.

Dar nu sunt lucruri care să mă scuze de ieșirea mea urâtă, foarte, foarte urâtă. Îmi cer iertare… Dacă pot fi iertată, dacă nu… Dumnezeu va face dreptate.” a declarat Sofia Vicoveanca, zilele trecute, la Antena 3.

 

După acest episod, Gheorghe Turda a sărit imediat în apărarea colegei sale de breaslă.

 

„Bine le-a făcut Sofia, nu te maimuțărești în fața scenei, că nu-i bâlci! Doar acolo lumea dansează și țopăie. Eu nu sunt adeptul acestor zbenguieli lângă scenă, atunci când interpretul își varsă of-ul și dragostea pe scenă.

Este prost gândită regia spectacolului. Și la mine, la un spectacol, tot așa, au venit niște țărănoi lângă scenă. Am oprit și i-am trimis în scaun. Solistul trebuie să se concentreze, să fie un act artistic. Sofia Vicoveanca trebuie respectată!”, a declarat Gheorghe Turda pentru impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel