Sofia Vicoveanca, DETALIUL neștiut despre moartea soțului ei: Pentru ce să îl mai măcelărească?

Data publicării:
Captură video Youtube/ Dor de Cântec
Descriere foto: Captură video Youtube/ Dor de Cântec

Sofia Vicoveanca a vorbit despre moartea soțului ei, de acum 21 de ani.

Sofia Vicoveanca și-a amintit de clipele cumplite prin care a trecut, atunci când soțul ei a murit. Artista spune că totul a plecat de la o tuse, însă aceasta nu a vrut să i se facă autopsia bărbatului, pentru a vedea exact cauza decesului.

”De 21 de ani sunt văduvă. Soțul meu s-a stins așa… Am venit cu el de la Vicov… Țin minte că era chiar după Paște. Pe atunci, nu aveam apă caldă mereu și cada plină cu apă. Am acoperit-o și am mai stat puțin la televizor. Erau și Vlad cu nora la mine cu prima lor copil, prima nepoată a mea.

Spre dimineață, pe soțul meu îl apucase o tuse de nu se mai oprea. M-am ridicat și am fugit să pun de un ceai și am strigat la băiat să cheme salvarea. Până la spital s-a stins. Nu am vrut să i se facă autopsie, nu era cazul să îl mai taie. Chiar vorbeam cu un medic, pentru ce să îl mai măcelărească? a declarat Sofia Vicoveanca, potrivit FANATIK.

Ce planuri are Sofia Vicoveanca de Paște

”De Paște cânt la Târgu Mureș, după doi ani de pauză, la un eveniment organizat de biserică. Trebuia să plec undeva afară, dar primul sunat primul servit, cum se spune. O să merg pe 8 mai la Londra să cânt pentru bucovineni.

Am foarte multe evenimente decalate încă de acum doi ani și am avut grijă să nu le suprapunem. Uitați ce vremuri trăim! Sperăm ca la graniță să fie bine, să ne lase în pace, nu e de glumă. Stăm cu sufletul la gură.

Am început anul în Kenya, a fost o provocare pentru mine. Numai că eu eram obișnuită să mă culc târziu și să mă trezesc la fel de târziu. Și trebuia să mă trezesc să văd animalele, dar a fost deosebit pentru mine și m-am prins în horă, cum se spune”, mai spune aceasta.

Ce poartă Sofia Vicovenca în traistă

Multă lume s-a arătat a fi curioasă, de-a lungul timpului, de ce are artista în celebra traistă, pe care o poartă peste tot cu ea.

”Dacă ar fi să pun în ea tot ce-mi trebuie nu o mai pot căra de grea ce este. Eu nu merg aiurea cu ea. În lumea satului, când am fost copilă, căci am fost și copilă, nu se mergea cu mâinile în sân. Fata își lua cu ea un ghem de împletit sau ceva de răsucit, de tors…

Azi, pun și eu în ea o trusă de medicamente, să fie acolo, fel de fel de ace… când are nevoie cineva la mine apelează. La filmări, colegele îmi dau banii să îi țin în trăistuță”, mai spune Sofia Vicoveanca.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel