Sofia Vicoveanca, adevărul despre scandalul cu sora ei: „Postul de televiziune a pus la cale, asta pot să jur”

Data publicării:
Sofia Vicoveanca, captura foto Youtube/ sursa KanalD Romania
Descriere foto: Sofia Vicoveanca, captura foto Youtube/ sursa KanalD Romania

Sofia Vicoveanca a vorbit despre un subiect foarte sensibil pentru ea. Ce crede artista despre scandalul imens în care a fost implicată în anul 2012?

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Chiar dacă se bucură de admirația publicului, în anul 2012, aceasta a fost implicată într-un scandal imens cu sora ei. Aceasta a mărturisit în cadrul unui post de televiziunea că Sofia Vicoveanca o evită, deoarece i-ar fi rușine cu ea. 


"Mă oprește lumea pe stradă și mă întreabă dacă sunt sora ei adevărată. Oamenii spun că au auzit că a spus într-un interviu că sunt sora ei vitregă. Cred că îi este rușine cu mine, poate din cauza modului în care arăt", declara sora Sofiei Vicoveanca atunci.

 

Ce spune Sofia Vicoveanca despre relație pe care o are acum cu sora ei: 


"Doamne ferește! Eu cred că cineva a montat acest lucru ca să vadă ceva între noi. Nu știu cum a găsit-o pe ea. Suntem ok, ca să vorbim așa. Ne sunăm, ne căutăm. A fost o neînțelegere atunci, s-a întâmplat. Postul de televiziune a pus la cale, asta pot să jur, ca să scornească ceva, că prea mergea bine drumul Sofiei. Nu știu, cam așa…", a dezvăluit Sofia Vicoveanca în cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai. 

 

Citește și: Sofia Vicoveanca, totul despre traista nelipsită de la costumul popular. Artista a dezvăluit secretul banilor păstrați în ea



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel