Sofia Vicoveanca a dezvăluit motivul pentru care ține mereu 10 lei în traistă: „În momentul ăla m-a trecut un fior „

Data publicării:
Sofia Vicoveanca, sursa facebook
Descriere foto: Sofia Vicoveanca, sursa facebook

Sofia Vicoveanca a povestit de ce ține mereu în traistă 10 lei. Motivul emoționant pentru care face acest lucru.

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Recent, artista a dezvăluit motivul pentru care poartă mereu 10 lei în trăistuța sa. În urmă cu mai mult timp,  pe când era angajată la Rapsozii Botoșanilor, chiar cu o zi înainte de ziua sa de naștere a avut un spectacol. Primarul și-a dorit să o omagieze și i-a dăruit un buchet de flori, iar colegii săi i-au cântat „La mulți ani!” în fața publicului. Pe scenă s-a strecurat și un bărbat mai în vârstă, care a dorit să-i facă artistei un cadou. Acesta i-a oferit 10 lei spunându-i să își cumpere o ciocolată. 

„Pe 22 am avut spectacolul, iar pe 23 era ziua mea și când am intrat pe scenă băieții mi-au cântat Mulți ani trăiască. M-am ciupit ca să-mi revin, am cântat şi fiind ultima în program a venit primarul cu flori și eu nu am mai ieșit din scenă, că era în aşa fel că nu am mai putut să ies. În timp ce vorbește primarul văd că urcă un bătrânel pe scenă și prin spatele primarului mă trage de mânecă și îmi spune: dumneata ai cântat cândva la nunta fetei mele. Şi îmi strecoară în mână 10 lei și îmi spune: să îți iei o ciocolată.”, povestit Sofia Vicoveanca la ediția specială de Crăciun a emisiunii „De-a viaţa ascunselea” de la Antena 3.

 

Impresionată de gestul bărbatului, aceasta a mărturisit că va păstra acei bani mereu în trăistuța sa. 

„În momentul ăla m-a trecut un fior. Am cerut scuze primarului și am spus: <<vă rog permiteți, îmi dați în vă rog microfonul?>> Și am spus așa: <>”, a continuat artista.

 

Chiar și acum, Sofia Vicoveanca are acei bani, deși a avut multe momente în care avea nevoie de ei pentru a-și cumpăra pâine.

„Să știți că am rămas și fără pâine în casă și nu am apelat la aceşti 10 lei”, a mai mărturisit Sofia Vicoveanca.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel