Sofia Vicoveanca a ajuns la muncă, în Scoția. Dezvăluirile artistei: „Toată lumea mi-a urat vacanţă de vis, dar eu sunt cu traista în băţ”

Data publicării:
Sursa foto: Sofia Vicovenca, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Sofia Vicovenca, Facebook

Sofia Vicoveanca a dezvăluit cum a călătorit până în Scoția, acolo unde a trebuit să cânte la un eveniment.

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Weekend-ul trecut, interpreta de muzică populară a fost invitată să cânte la o nuntă, tocmai în Scoția. O româncă originară din Bucovina şi un indian au făcut o nuntă ca-n poveşti la un castel din Edinburgh (Regatului Unit).

Ulterior, artista a povestit cum a fost întreaga experiență. 

Sofia Vicoveanca a ajuns la muncă, în Scoția

„Toată lumea mi-a urat vacanţă de vis pe Facebook, dar eu sunt cu traista în băţ. Am venit aici la muncă. A fost o nuntă incredibilă! El indian, ea din Rădăuţi, în costume populare, ceva ce rar întâlneşti. Lume peste lume şi costume peste costume, ceva incredibil! Astăzi este în stil indian, eu cu Holograf venim acasă.

Pe mese au fost cozonac și dulciuri aduse din Bucovina, iar mâncarea a fost de-a lor. În prima seară a fost pe stil scoțian, la un bar, a doua seară a fost nuntă cu invitați din Bucovina şi a treia zi noi am plecat, pentru că diseară e nuntă în altă locație, în stil indian”, ne-a povestit Sofia Vicoveanca, pentru Click!.

S-a chefuit ca-n poveşti, trei zile şi trei nopţi

„Am cântat de joc, am ales cu grijă toate piesele şi a fost bine. După, au venit soacra mare şi indianul la mine, probabil nu au mai văzut femeie cu glasul aşa de grav. Acum abia aştept să ajung acasă, de aici plec direct spre Bucureşti şi apoi spre Suceava, ca să îmi ud florile, că am 130 de ghivece. Apoi revin în Bucureşti, unde mai am şi alte acţiuni.”, a adăugat îndrăgita solistă de muzică populară.

Sofia Vicoveanca a dezvăluit motivul pentru care ține mereu 10 lei în traistă

Artista a dezvăluit motivul pentru care poartă mereu 10 lei în trăistuța sa. În urmă cu mai mult timp,  pe când era angajată la Rapsozii Botoșanilor, chiar cu o zi înainte de ziua sa de naștere a avut un spectacol. Primarul și-a dorit să o omagieze și i-a dăruit un buchet de flori, iar colegii săi i-au cântat „La mulți ani!” în fața publicului. Pe scenă s-a strecurat și un bărbat mai în vârstă, care a dorit să-i facă artistei un cadou. Acesta i-a oferit 10 lei spunându-i să își cumpere o ciocolată. 

„Pe 22 am avut spectacolul, iar pe 23 era ziua mea și când am intrat pe scenă băieții mi-au cântat Mulți ani trăiască. M-am ciupit ca să-mi revin, am cântat şi fiind ultima în program a venit primarul cu flori și eu nu am mai ieșit din scenă, că era în aşa fel că nu am mai putut să ies. În timp ce vorbește primarul văd că urcă un bătrânel pe scenă și prin spatele primarului mă trage de mânecă și îmi spune: dumneata ai cântat cândva la nunta fetei mele. Şi îmi strecoară în mână 10 lei și îmi spune: să îți iei o ciocolată.”, povestit Sofia Vicoveanca la ediția specială de Crăciun a emisiunii „De-a viaţa ascunselea” de la Antena 3.

Impresionată de gestul bărbatului, aceasta a mărturisit că va păstra acei bani mereu în trăistuța sa. 

„În momentul ăla m-a trecut un fior. Am cerut scuze primarului și am spus: <<vă rog permiteți, îmi dați în vă rog microfonul?>> Și am spus așa: <>”, a continuat artista.

Chiar și acum, Sofia Vicoveanca are acei bani, deși a avut multe momente în care avea nevoie de ei pentru a-și cumpăra pâine.

„Să știți că am rămas și fără pâine în casă și nu am apelat la aceşti 10 lei”, a mai mărturisit Sofia Vicoveanca.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel