Sofia Vergara, mărturisiri cutremurătoare despre lupta cu cancerul. Cicatricea care îi amintește că e o învingătoare: „Mă numesc o supraviețuitoare”

Data actualizării: | Data publicării:
Sofia Vergara, Foto: Instagram
Descriere foto: Sofia Vergara, Foto: Instagram

Sofia Vergara a vorbit despre lupta ei cu cancerul și despre cum a reușit să se adune și să meargă mai departe, după ce a primit diagnosticul. 

Sofia Vergara, în vârstă de 49 de ani, a marcat Ziua Internațională a Cancerului printr-o postare emoționantă, în care își dezvăluie cicatricea de pe gât, dovada ei că a învins boala. 


La 28 de ani, actrița din ”Modern Family” a fost diagnosticată cu cancer tiroidian. A trecut printr-o operație grea, un tratament și mai greu, dar, din fericire, a trecut cu bine peste boală. Sofia Vergara a învins cancerul și militează pentru prevenție. Ea îndeamnă oamenii să meargă la controale anuale. 


”La 28 de ani, cancerul nu era un cuvânt pe care mă așteptam să-l aud. Era doar un control de rutină. Dar medicii au descoperit un nodul în gât, iar acel cuvând a devenit parte din povestea mea. Am petrecute ore în șir pe tratamente cu radiații și, în cele din urmă, am fost operată. Astăzi, mă numesc supraviețuitoare a cancerului.”, a scris actrița în dreptul fotografiei, pe Instagram. 

Vedeta mărturisește că s-a simtit cel mai norocos om în momentul în care a aflat că a învins boala. Acum, cicatricea de pe gât îi reamintește cât de norocoasă e și cât de importantă este prevenția, în fața oricărei boli, dar mai ales a cancerului. 

”Să merg la prima oră de actorie după diagnostic și tratament și să văd cicatricea de pe gât mă ajută să-mi dau seama cât de norocoasă m-am simțit în acea zi și în fiecare zi de atunci. Sunt norocoasă și recunoscătoare să pot să-mi spun povestea și să pot spune: prevenția este importantă. Mergi la controalele anuale.”, a încheiat ea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)


A vorbit despre diagnostic abia după 11 ani

Sofia și-a deschis sufletul și a vorbit pentru prima dată despre problema cu care se confruntă anul trecut,  după 11 ani de la diagnostic, în cadrul teletonului „Stand Up To Cancer”, la care au participat și Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Bradley Cooper, Chris Evans și multe alte vedete.

”La 28 de ani, în timpul unei vizite de rutină, medicul meu a observat un nodul în gâtul meu. Am făcut mai multe teste și, în cele din urmă, mi-au spus că am cancer la tiroidă. Când ești tânăr și auzi cuvântul cancer, mintea ta merge în atâtea locuri, dar am încercat să nu intru în panică și am decis să mă educ în acest sens”, a spus Sofia.

Sofia Vergara, acum în vârstă de 49 de ani, a mărturisit că a fost norocoasă, deoarece medicii i-au depistat boala la timp.

”Am citit toate cărțile pe care le-am găsit despre acest subiect. Am fost norocoasă că medicii l-au depistat devreme, că am avut susținerea lor, dar mai ales a familiei. Am învățat multe în acea perioadă, nu doar despre cancerul de tiroidă, ci mai ales că în vemuri de criză ne este mai bine dacă avem alături oameni care să ne susțină”, a mai spus actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel