Sofia Vergara a fost diagnoticată cu cancer. Actrița a vorbit despre boala incurabilă cu care se luptă

Data publicării:
Sofia Vergara, Foto: Instagram
Descriere foto: Sofia Vergara, Foto: Instagram

Sofia Vergara a vorbit pentru prima dată despre boala care i-a schimbat complet viața.

Sofia Vergara este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Vergara o interpretează pe Gloria Delgado-Pritchett în serialul ABC Modern Family, rol pentru care a fost nominalizată la patru premii ale Golden Globe, patru Primetime Emmy Awards și șapte Screen Actors Guild Awards. În 2014, a fost clasată pe locul 32 în topul celor mai puternice femei din lume de către Forbes.

Deși duce o viață la care alții doar visează, celebra actriță a fost diagnosticată cu cancer tirodian, la doar 28 de ani. Sofia și-a deschis sufletul și a vorbit pentru prima dată despre problema cu care se confruntă, în cadrul teletonului „Stand Up To Cancer”, la care au participat și Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Bradley Cooper, Chris Evans și multe alte vedete.

”La 28 de ani, în timpul unei vizite de rutină, medicul meu a observat un nodul în gâtul meu. Am făcut mai multe teste și, în cele din urmă, mi-au spus că am cancer la tiroidă. Când ești tânăr și auzi cuvântul cancer, mintea ta merge în atâtea locuri, dar am încercat să nu intru în panică și am decis să mă educ în acest sens”, a spus Sofia, una dintre gazdele evenimentului caritabil.

Sofia Vergara, acum în vârstă de 49 de ani, a mărturisit că a fost norocoasă, deoarece medicii i-au depistat boala la timp.

”Am citit toate cărțile pe care le-am găsit despre acest subiect. Am fost norocoasă că medicii l-au depistat devreme, că am avut susținerea lor, dar mai ales a familiei. Am învățat multe în acea perioadă, nu doar despre cancerul de tiroidă, ci mai ales că în vemuri de criză ne este mai bine dacă avem alături oameni care să ne susțină”, a mai spus actrița.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel