Șoc în lumea showbizului. Soțul Deliei Matache s-a iubit cu Andreea Marin. Ce părere are artista despre acest lucru

Data actualizării: | Data publicării:
Soțul Deliei, relație cu Andreea Marin, sursa instagram
Descriere foto: Soțul Deliei, relație cu Andreea Marin, sursa instagram

Lumea showbizului este uimită după ce s-a aflat că soțul Deliei Matache s-a iubit cu Andreea Marin.

Delia Matache și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt de nedespărțit, mărturie fiind chiar fotografiile din vacanțele luxoase pe care aceștia le au împreună.

Soțul Deliei Matache a avut o relație cu Andreea Marin!

Deși nimeni nu s-ar fi așteptat la asta înainte de povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent alături de frumoasa bondină, Răzvan Munteanu s-a iubit o bună perioadă de timp cu nimeni alta decât Andreea Marin. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de artistă, spre surprinderea tuturor.

Cu toate astea, Delia nu are nicio problemă cu fostele relații ale soțului ei, declarând că știe tot ce s-a întâmplat în trecutul lui Razvan, dar și că a avut o relație cu Andreea Marin.

”Știu de fostele relații ale lui Razvan, mă rog, singura serioasă fiind cea cu Andreea Marin, dar nu îmi fac probleme din această cauză”, a spus Delia pentru revista Star.

Se pare că cei doi s-au cunoscut în anul 2004,  la Festivalul ”Cerbul de Aur” de la Brașov. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel