Soarele intră în Capricorn pe 22 decembrie. Camelia Pătrășcanu: „Șașe zodii vor fi în culmea fericirii”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Astro Fanatik
Descriere foto: Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Soarele va intra în zodia Capricorn pe 22 decembrie 2023 și va sta acolo până pe 20 ianuarie 2024! Camelia Pătrășcanu a explicat ce efecte are acest fenomen.

Camelia Pătrășcanu a precizat că în zilele Capricornului, toată lumea și tot Universul se așază. Avem nevoie de stabilitate, siguranță și refacere. Este perioada în care ne facem planuri pentru următorul an și trebuie să fim lucizi, așezați, calmi și împăcați atunci când vrem să croim drumurile pe care vrem să mergem în următorul an.

Berbec

„Pentru Berbeci, zilele Capricornului aduc muncă, pentru unii la birou, pentru alții acasă, dar foarte eficientă și bine gândită. Se fac planuri mari pentru anul următor. Planurile vor fi mai vizibile chiar la trecerea dintre ani, dar și în primele zile de ianuarie, care pot da curaj Berbecilor să gândească niște planuri îndrăznețe și niște schimbări semnificative. Deci vor exista schimbări de context și de drum în viață”, a spus Camelia Pătrășcanu

Taur

„Capricornul aduce multe vorbe, discuții, înțelesuri. Am putea spune că unii își caută guru, își caută lumina la alte persoane cu mai multă înțelepciune și le face bine să vorbească în aceste zile de tot ce au acumulat. Capricornul poate deschide legătura cu străinătatea într-un fel sau altul. Cei care lucrează până în ultima clipă a anului pot avea parte de niște vești și negocieri bune”, a precizat Camelia Pătrășcanu.

Gemeni

„Zilele Capricornului pun accentul pe ce le oferă alții și așteaptă, într-adevăr, ca alții să îi vadă, să-i înțeleagă, să fie alături de ei, să îi răsfețe. Așteaptă foarte mult de la alții. Așteaptă de la meșteri să le repare lucruri, de la specialiști să-i lumineze, de la parteneri să își facă datoria. Au această tendință de a aștepta ca ceilalți să fie corecți, cinstiți și să-și facă treaba”, a declarat Camelia Pătrășcanu, pentru Fanatik.

Rac

„Pentru Raci, Crăciunul îi face foarte deschiși către public. Muncesc mult pentru zilele de sărbători, iar Capricornul pune accentul pe calitatea legăturii cu cei din jur. Sunt dispuși să muncească și după sărbători, dar au nevoie ca cei din jur să le recunoască valoarea. Capricornul e foarte pretențios în acest sens, iar Racii sunt și ei atenți la calitatea oamenilor. Să fie foarte atenți la sănătate, frig și deplasări”, a menționat Camelia Pătrășcanu.

Leu

„Leii au parte de muncă plină de responsabilitate. Sunt foarte lucizi, își fac planuri mari. Au schimbări pe țeavă pornite, gândite din 2023. Chiar de la începutul anului pot pune în aplicare lucrurile pe care le-au gândit. Au chef de distracție, dar în același timp un colț de minte rămâne lucidă și e bine să apeleze la această luciditate. Dacă se lasă purtați doar de entuziasm și de elan, atunci riscă să exagereze”, a spus Camelia Pătrășcanu.

Fecioară

„Pentru Fecioare, zilele Capricornului pot aduce o nevoie mare de calm, de pace, de liniște, de iubire, de afecțiune. Asta e nevoia lor interioară. Nu înseamnă neapărat că și au. E destul de multă agitație în casă și le e greu să ajungă la această tihnă pe care și-o doresc atât de mult. Nu trebuie să se frustreze dacă taman de sărbători nu ajung la această pace. În ianuarie se vor bucura de mai multă liniște”, a declarat Camelia Pătrășcanu.

Balanță

„Zilele Capricornului activează căminul și casa. E important cu cine colaborează în familie, pentru ce, care sunt activitățile care le aspiră atenția. Căminul e în centrul atenției lor. Fac drumuri, dar se încarcă atunci când ajung acasă. Au nevoie în aceste zile să știe pe ce se pot baza din partea celorlalți. Pot purta discuții în acest sens, să lămurească care sunt intențiile”, a precizat Camelia Pătrășcanu.

Capricorn

„Scorpionii au zile care aduc tot felul de interese intelectuale. Fie rezolvă în ultima clipă acte importante, căci sunt preocupați de asta. Citesc legi, fac strategii pentru 2024. Cer diverse păreri de la cei pricepuți în domeniile care îi interesează. Se consultă. Discută cu partenerul de viață sau cu alte persoane. Sunt destul de agitați mental, asta pentru că sunt preocupați de bani, de afaceri și strâng informații pentru a știi ce planuri să-și facă în 2024. Trebuie să fie atenți să nu încheie anul cu restanțe sau ceva neplătit”, a spus Camelia Pătrășcanu.

Săgetător

„Săgetătorii au Soarele în Capricorn în zona câștigurilor. Sunt mai preocupați să nu irosească decât să câștige. Câștigă prin faptul că opresc scurgerile de timp, de nervi, de răbdare, de bani, de energie. Sunt mai preocupați să își eficientizeze viața”, a declarat Camelia Pătrășcanu.

Capricorn

„Capricornii au Soarele în semnul lor zodiacal. Au mai multă vitalitate și chef de a face lucruri. Dar Marte, planeta energiei, nu e bine poziționată. Sufletește vor să facă lucruri, dar energie nu prea au, așa că mai stau până mai acumulează. Capricornii au nevoie să își facă o analiză cu propria lor persoană, să vadă cât de pregătiți sunt pentru ce vor să facă în 2024”, a menționat Camelia Pătrășcanu.

Vărsător

„Vărsătorii au zile care aduc o nevoie mare de tihnă, de cuibăreală. Au nevoie să-și încarce bateriile. Nu fac efort cu ușurință, se consumă și se resimt. Au nevoie de confort în casă, siguranță în casă. E adevărat că Jupiter și Uranus aduc musafiri de sărbători și după”, a precizat Camelia Pătrășcanu.

Pești

„Pentru Pești, zilele Capricornului pun accentul pe prietenie sau comunitate, sărbători, întâlniri. Unde e grup și lume multă, acolo e de ei. După sărbători, la început de ianuarie, aspectele sunt minunate din punct de vedere social. Primesc îndrumări bune și sfaturi bune, inclusiv în probleme financiare și de acte, de contracte. Îi luminează cineva sau le dă un pont în legătură cu o anumită mișcare pe care vor să o facă. Foarte bune aceste zile ale Capricornului pentru Pești”, a spus Camelia Pătrășcanu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel