„Soarele îmbracă hainele Fecioarei”, disciplină, organizare, perfecțiune. 23 august-23 septembrie, previziuni pentru toate Zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Neal Kharawala
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Neal Kharawala

La fiecare 30 de zile aproximativ, Soarele vizitează un nou semn zodiacal. În timpul acestui „sezon”, toată lumea simte energia acestui semn astrologic predominant, indiferent care ar putea fi semnul vostru solar. Soarele se deplasează prin Fecioară din 23 august până în 23 septembrie, ajutându-ne să eficientizăm și să sistematizăm zonele haotice din viața noastră. Iată cum poate profita fiecare zodie de această perioadă.

Gata cu vacanța! Cel puțin din punctul de vedere al astrologiei. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit.

Sezonul Fecioară 2022 este cel mai bun moment pentru a începe să faci mișcări spre a-ți trăi cea mai sănătoasă și echilibrată viață. Îngrijirea de sine ar putea fi un concept cheie în zilele noastre, dar este unul dintre cele mai clare instrumente din arsenalul Fecioarei. Integrați-l în stilul de viață în următoarele patru săptămâni. Este indicat să regularizăm datele și informațiile. Si în timp ce iubim  device-urile noastre pentru răspunsuri imediate la orice și tot ce vrem să știm, smartphone-urile pot distruge atenția. Instagram vă prezintă o ploaie zilnică de vieți și corpuri „perfecte” care pot fi toxice pentru stima de sine (nu contează că fotografiile sunt selectate pentru un impact maxim al invidiei și caracteristicile au fost îmbunătățite într-o aplicație de editare). Când Fecioara, agilă mental, stăpânește cerul, este ușor să ajungi în spirala de a gândi excesiv și să devii neîntemeiat în acest proces. Pentru a te concentra din nou, înclină-te spre energia pământeană a acestui semn. Sezonul Fecioarei 2022 ar putea fi momentul perfect pentru a te conecta cu natura, a îmbrățișa un copac sau a face plimbări lungi.

Sezonul Fecioarei promite multă muncă tuturor zodiilor, dar cele de foc vor resimți din plin această perioadă. Pentru că vor întâmpina o serie de probleme nu ușor de rezolvat. Și atunci vor fi nevoite să depună efort, timp, resurse. Relația cu colegii, negocierile și discuțiile cu șefii devin prioritare. De altfel, le recomand Berbecilor, Leilor și Săgetătorilor să își prioritizeze bine următoarele săptămâni.

Sezonul Fecioarei le priește de minune semnelor de pământ. Acestea vor beneficia de încredere, vitalitate, creativitate și încredere în următorul pas. În plus, munca nu li se va părea grea. Vor acționa după propriul ritm și vor fi destul de pragmatice. Dacă îi va caracteriza ceva pe Tauri, Fecioare sau Capricorn, va fi dorința de a construi ceva sigur, spune astrologul Daniela Simulescu. 

Semnele de aer vor fi nevoite să facă un pas în spate. Să stea mai mult în casă, să fie simpli spectatori sau să aștepte să vadă ce le-a pregătit universul. În orice caz, Sezonul Fecioarei trebuie să îi învețe pe Gemeni, Balanțe și Vărsători necesitatea unei igiene interioare, o îngrijire a sufletului. 

Semnele de apă sunt sfătuite să se distreze, să profite de bucuriile mici ale vieții, să se ocupe de ceea ce le place în Sezonul Fecioarei. Racii, Scorpionii și Pești au nevoie de noi ritualuri. Pe care le pot afla din vorbă în vorbă sau fiind autodidacți. Dacă se vor ține de acestea, viața li se va îmbunătăți considerabil 

Semnele de FOC în sezonul Fecioarei:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele intră în casa a 6-a la voi. Guvernată de energia Fecioarei, această casă are o legătură destul de mare cu ceea ce muncim, atât acasă, cât și într-o instituție. Are legătură și cu viața de zi cu zi, rutina, stilul de viață.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel