Soacra Gabrielei Cristea rupe tăcerea. Mama lui Tavi Clonda a dezvăluit cum a fost momentul când cei doi nu puteau avea copii

Data publicării:
Tavi Clonda, sursa instagram
Descriere foto: Tavi Clonda, sursa instagram

Mama lui Tavi Clonda a făcut dezvăluiri neștiute despre momentul în care prezentatoarea TV nu putea avea copii.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de cinci au și au două fetițe superbe, pe Bella Victoria Margot, în vârstă de aproximativ 4 ani, și pe Thea Iris Selena, în vârstă de aproximativ 2 ani. Cu toate astea, Gabriela Cristea a trecut și prin momente grele.

În cadrul reality show-ului Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea, de la Antena Stars, mama lui Tavi a făcut dezvăluiri despre momentul în care prezentatoarea TV nu putea avea copii.

Mama lui Tavi Clonda a mărturisit că nu s-a temut nicio clipă de faptul că nora sa, Gabriela Cristea nu va putea să râmână însărcinată.

 "Nu m-am temut niciodată! Speranța a fost că va avea copii. Atâta timp cât și-au dorit copii atât de mult, nu se putea întâmpla altfel. A luptat foarte mult. Cine luptă, până la urmă reușește. Tratamente, cu tot ce a fost, până la urmă învinge dragostea.

Cred că n-am avut gândul ăsta că nu vor avea copii. Eu știam cât luptă, deci amândoi. Știam cât lupta când avea tratamente. Știam că o săptămână nu prea vorbim la telefon. Au fost momente grele cu ei, și pentru mine ca mamă. Mă gândeam la ei prin ce trec. Uite că Dumnezeu le-a ajutat. I-a ajutat pentru că a invins iubirea. Trebuie să vrei, să-ți dorești cu adevărat și atunci se întâmplă. Ei chiar au dus o luptă și au rezistat. A fost o bucurie foarte mare când am aflat. Prima dată n-au vrut să spună, că na, cică nu e bine să spui la început, dar până la urmă nu s-au putut abține", spune mama lui Tavi.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel